News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Program de lucru modificat în serviciile cu publicul din cadrul DGASPC Arad! Program de lucru modificat în serviciile cu publicul din cadrul DGASPC Arad!
Please follow and like us:
Pin Share

Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Arad anunță o serie de modificări survenite în programul de lucru cu publicul pentru trei servicii care lucrează direct cu beneficiarii: Serviciul de Evaluare Complexă a Persoanelor Adulte cu Handicap, Serviciul de Evaluare Complexă a Copilului, respectiv Serviciul Evidență și Plată Servicii Sociale.

Astfel, programul de lucru este structurat după cum urmează:

  • Luni, marți, joi: 08.30 – 16.00
  • Miercuri: Nu se lucrează cu publicul
  • Vineri:30 – 13.30

Este nevoie de această măsură pentru asigurarea timpului necesar prelucrării documentelor preluate (atât la cortul din curtea sediului secundar de pe strada Iustin Marșieu unde au fost relocate aceste servicii, cât și online sau prin serviciile poștale), în vederea validării pentru evaluarea în comisie sau pentru punerea în plată și acordarea facilităților pentru beneficiari; arhivării documentelor (dosarele evaluate și preluate de la secretariatul CEPAH); întocmirea altor documente impuse de activitatea din serviciile vizate. De menționat este faptul că documentele pot fi depuse online de beneficiari la adresele de email: Serviciul de Evaluare Complexă a Persoanelor Adulte cu Handicap [email protected], Serviciul de Evaluare Complexă a Copilului [email protected], Serviciul Evidență și Plată Servicii Sociale: [email protected]

“De ce am luat această măsură? Pentru că ne dorim ca prin programul cu publicul modificat în acest sens să se asigure o mai bună desfășurare a întregii activități și preconizăm că măsura va duce la reducerea timpului de așteptare în relația cu beneficiarii care au nevoie de serviciile instituției noastre” declară Erika Stark, directorul general al DGASPC Arad.

Serviciul de Evaluare Complexă a Persoanelor Adulte cu Handicap, Serviciul de Evaluare Complexă a Copilului, Serviciul Evidență și Plată Servicii Sociale, precum și Serviciul Secretariatul Comisiei pentru Protecția Copilului și al Comisiei de Evaluare a Persoanelor Adulte cu Handicap funcționează în sediul secundar al DGASPC Arad de pe strada Iustin Marșieu (fosta Bușteni), nr.22 A.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *