News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:
Pin Share

Judeţul Arad a primit 2,2 mil. lei prin “Programul de alimentare cu apă, canalizare şi epurare a apelor uzate la sate” a Ministerului Dezvoltării Regionale şi Turismului. Programul are o aplicabilitate la nivel national şi aduce o serie de beneficii, precum asigurarea accesului la sisteme de canalizare si furnizarea constantă de apa potabilă către populaţia din zona rurală.
Aceasta sumă, alocată de către Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului judeţului Arad, va fi utilizată pentru o serie de lucrări de alimentare cu apă şi canalizare care sunt în acest moment în desfăşurare (Vinga, Buteni, Zăbrani, Frumuşeni, Vârfurile, Pleşcuţa), precum şi pentru demararea unor noi lucrări (Mişca, Almaş, Secusigiu, Zimandu Nou).
“Chiar dacă suntem în perioadă de criză, Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului sprijină judeţul nostru cu această sumă extrem de importantă pentru lucrările de canalizare în localităţile din zona rurală. Ridicarea standardului de viaţă a celor care trăiesc în mediul rural este unul din scopurile noastre. Avem o serie de lucrări care vor fi continuate cu aceşti bani, dar în acelaşi timp sprijinim un număr de patru noi localităţi care vor începe lucrările de canalizare. Aceşti 2,2 milioane lei reprezintă o primă tranşă din acest an, urmând să mai primim şi alţi bani de la MDRT”, a afirmat Nicolae Ioţcu, preşedintele Consiliului Judeţean Arad.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *