News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Proiect CJA, cu dedicație, respins de către opoziție, vina celor două treimi Proiect CJA, cu dedicație, respins de către opoziție, vina celor două treimi
Please follow and like us:
Pin Share

Astăzi a curs laptele și mierea la ședința ordinară a Consiliului Județean Arad, o grămadă de proiecte puse pe ordinea de zi, vreo 35 plus rubrica ”Diverse”, cea mai așteptată de obicei.

S-a făcut o rocadă de consilieri, Cristian Videscu, fost consilier plecat la capitală a predat ștafeta lui Alin Pop, următorul pe lista largă a PSD-ului.

S-a votat cu unanimitate de voturi suplimentarea de personal la Spitalul Județean de Urgență, 44 de posturi de care este nevoie. Să nu uităm, și majoritatea celor care au apelat la serviciul de urgență, ambulanțele au prioritate iar tu, bietul om care vii pe jos sau cu mașina, cu infarctul, sau cu altă urgență demnă de intervenție la purtător, ești lăsat să zaci ore întregi și ai două șanse ori supraviețuiești coșmarului ori ești un client fidel al serviciilor funerare.

Sperăm ca suplimentarea  cadrelor medicale să acopere acest major impediment în procesul de diagnosticare și repartizare a pacienților.

A rămas un punct care a fost sortit eșecului, punctul ”22.Proiect de hotărâre privind aprobarea închirierii unor spaţii din cadrul unor imobile aflate în patrimoniul judeţului Arad şi în administrarea Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Arad.”

În sfârșit ne-am gândit că se vor deschide tonete de hotdog și langoși, ca oamenii să-și satisfacă poftele. Nici pe departe, gurile foarte rele ne-au confirmat că aceste spații erau deja atribuite, cu dedicații, unor farmacii private care să facă concurență farmaciei aparținătoare CJA. Oare interese oculte, ascunse ochiului liber, să întunece mințile unor factori de decizie?

Cert este că acest proiect a picat cu brio, nu a întrunit faimoasa două treime a consilierilor, iar prin comunicatele oficiale ale instituției județene nu s-a amintit nici măcar un cuvințel.

uslasul_perit

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *