News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:
Pin Share

Vineri, 04 februarie a.c.,  dispecerul de serviciu din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Arad a fost sesizat,  pe numărul unic de urgenţă 112, de către M. Gheorghe, despre faptul că un bărbat îl ameninţă cu acte de violenţă.

În urma sesizării un echipaj de jandarmerie s-a deplasat la faţa locului, prinzându-l în flagrant pe L. Viorel de 42 de ani din com. Giera, jud. Timiş, care pe fondul unor neînţelegeri mai vechi referitoare la anumite sume de bani, l-a ameninţat pe M.G. că îi va rupe gâtul şi picioarele dacă nu-i va plăti datoria.

Persoana vătămată a depus o plângere prealabilă de punere în mişcare a acţiunii penale faţă de L. Viorel pentru săvârşirea infracţiunii de „ameninţare”.

Jandarmii i-au întocmit bărbatului actele premergătoare în vederea începerii urmăririi penale, acesta fiind susceptibil de săvârşirea infracţiunii de „ameninţare”.

Dosarul cu actele premergătoare începerii urmăririi penale va fi înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad pentru continuarea cercetărilor.

Cetăţenii care sunt martorii săvârşirii unor fapte antisociale ( furturi, tâlhării, loviri, ameninţări etc.) sau sunt victimele unor astfel de fapte, pot solicita sprijinul jandarmilor la orice oră din zi şi din noapte, apelând numărul unic de urgenţă 112, sau direct la dispeceratul  Jandarmeriei Arad, la numărul de telefon 0257/514900.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *