News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Protestatarii nu renunta la Parcul Eminescu Protestatarii nu renunta la Parcul Eminescu
Please follow and like us:
Pin Share

Cum era de aşteptat anunţul renunţării la proiectul de desfiinţare a Parcului Eminescu a fost doar o păcăleală. Primarul Gheorghe Falcă nu a făcut niciun demers de stopare a planurilor, ba dimpotrivă a început un război contra celor care contestă deciziile sale de mare conducător a cetăţii Aradului. drept urmare asociaţiile şi organizaţiile care au protesta pînă acum s-au hotărât să continue acţiunile de contestare.

„Declarațiile primarului Falcă de acum două săptămâni prin care a anunțat renunțarea la proiectul de transformare a parcului Eminescu în parcare, nu au fost urmate de nici un fel de măsuri. Dimpotrivă, oficialitățile s-au lansat într-o serie de acțiuni prin care au susținut oportunitatea și legalitatea proiectului.
Nici măcar anunțul Prefecturii Arad prin care aceasta a recunoscut caracterul ilegal al Hotărârii CLMA nr. 201/2014 — hotărârea care permite transformarea parcului în parcare — și a decis atacarea în instanță a acestui act, nu a determinat Primăria sau Consilul Local să-și reevalueze atitudinea.
Așadar, primăria continuă proiectul de desființare a parcului Eminescu și realizare pe acel loc a unei parcări.
În această situație, așa cum am mai anunțat, protestele noastre se intensifică. Îi așteptăm sâmbătă, 7 februarie 2014 la ora 11 în parc pe toți arădenii care cred că avem nevoie de acest parc, de un aer curat și de un oraș al oamenilor” se arată în comunicatul primit la redacţie.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *