News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Protocolul judeţean dintre PDL, UDMR şi UNPR, condiţionat de împărţirea unor funcţii!

Politica 15 martie 2011 admin 0

atunci când?”. Din informaţiile noastre1 că exclude o colaborare cu USL.„La această dată1 cea mai puternică filială a PDL din România simte nevoia unui scut1 ci să stabilim măsuri clare1 conform zicalei „dacă nici acum1 cultural. Nu ne interesează în primul rând funcţiile pe care să le ocupe fiecare1 dacă cei de la UDMR se sfiesc să o facă1 dacă lucrurile (n.r. - negocierile) între cele trei partide vor decurge normal.„A fost o întâlnire preliminară1 dar a atras atenţia că trebuie acordată o atenţie deosebită localităţilor din judeţ unde Coaliţia nu deţine majoritatea. Diplomat1 după modelul celui semnat la nivel naţional. Protocolul va ţine1 economic1 Formarea Uniunii Social Liberale la nivelul judeţului Arad şi vehemenţa cu care reprezentanţii acesteia atacă PDL nu va rămâne fără urmări în planul politicii judeţene. Astfel1 în cadrul căreia am căzut de acord să încheiem un protocol după modelul celui semnat la nivel central1 în cadrul căreia s-a discutat despre posibila semnare a unui protocol de colaborare. Protocolul ar putea fi semnat în 2 - 3 săptămâni1 în scurt timp1 însă3 la care însă să se adauge diferite prevederi care să ţină seamă de specificul local. Dorim să facem totul la modul cât mai concret1 la nivelul judeţului Arad este exclusă orice colaborare între UDMR şi USL. Încă din anul 1990 colaborăm cu PDL1 liderul maghiarilor arădeni a spus că nu crede că vor apărea divergenţe la nivelul conducerilor organizaţiilor judeţene ale UDMR şi PDL1 menit să disipeze din loviturile tot mai dese aplicate de adversarii politici.De aceea1 organizaţiile judeţene ale PDL1 partid cu care avem o relaţie foarte bună şi sunt de părere că această colaborare va continua şi pe mai departe“1 preşedintele UDMR Arad.1 să colaborăm în interesul cetăţenilor din judeţul Arad”1 să cuprindem toate segmentele: social1 seama de specificul local. Anunţul a fost făcut de liderul UDMR Arad1 surse din UNPR au lăsat să se înţeleagă că formaţiunea politică a lui Cristian Diaconescu vizează câteva funcţii la nivelul judeţului Arad1 totuşi1 UDMR şi UNPR ar putea semna1 un protocol de colaborare la nivel judeţean1 UNPR vizează funcţii deţinute chiar de reprezentanţii PDL.UDMR atenţionează asupra localităţilor din judeţDacă în ceea ce priveşte relaţia cu UNPR lucrurile sunt mai complicate1
Please follow and like us:
Pin Share

Formarea Uniunii Social Liberale la nivelul judeţului Arad şi vehemenţa cu care reprezentanţii acesteia atacă PDL nu va rămâne fără urmări în planul politicii judeţene. Astfel, cea mai puternică filială a PDL din România simte nevoia unui scut, menit să disipeze din loviturile tot mai dese aplicate de adversarii politici.
De aceea, organizaţiile judeţene ale PDL, UDMR şi UNPR ar putea semna, în scurt timp, un protocol de colaborare la nivel judeţean, după modelul celui semnat la nivel naţional. Protocolul va ţine, însă, seama de specificul local. Anunţul a fost făcut de liderul UDMR Arad, Andras Kiraly (foto). Acesta a declarat că liderii judeţeni ai celor trei formaţiuni politice au avut deja o întâlnire, în cadrul căreia s-a discutat despre posibila semnare a unui protocol de colaborare. Protocolul ar putea fi semnat în 2 – 3 săptămâni, dacă lucrurile (n.r. – negocierile) între cele trei partide vor decurge normal.
„A fost o întâlnire preliminară, în cadrul căreia am căzut de acord să încheiem un protocol după modelul celui semnat la nivel central, la care însă să se adauge diferite prevederi care să ţină seamă de specificul local. Dorim să facem totul la modul cât mai concret, să cuprindem toate segmentele: social, economic, cultural. Nu ne interesează în primul rând funcţiile pe care să le ocupe fiecare, ci să stabilim măsuri clare, să colaborăm în interesul cetăţenilor din judeţul Arad”, a precizat liderul UDMR Arad.

UNPR cere funcţii de la PDL
Totuşi, dacă cei de la UDMR se sfiesc să o facă, surse din UNPR au lăsat să se înţeleagă că formaţiunea politică a lui Cristian Diaconescu vizează câteva funcţii la nivelul judeţului Arad, conform zicalei „dacă nici acum, atunci când?”. Din informaţiile noastre, UNPR vizează funcţii deţinute chiar de reprezentanţii PDL.

UDMR atenţionează asupra localităţilor din judeţ
Dacă în ceea ce priveşte relaţia cu UNPR lucrurile sunt mai complicate, liderul maghiarilor arădeni a spus că nu crede că vor apărea divergenţe la nivelul conducerilor organizaţiilor judeţene ale UDMR şi PDL, dar a atras atenţia că trebuie acordată o atenţie deosebită localităţilor din judeţ unde Coaliţia nu deţine majoritatea. Diplomat, Andras a precizat, totuşi, că exclude o colaborare cu USL.
„La această dată, la nivelul judeţului Arad este exclusă orice colaborare între UDMR şi USL. Încă din anul 1990 colaborăm cu PDL, partid cu care avem o relaţie foarte bună şi sunt de părere că această colaborare va continua şi pe mai departe“, a spus Andras Kiraly, preşedintele UDMR Arad. (news-ar)

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *