News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Protocolul Județean PSD – PRM, dezbătut cu aleșii locali ai Partidului România Mare

Politica 30 ianuarie 2011 admin 0

ci este doar un obiectiv prin care urmărim să ducem la îndeplinire proiectele partidelor noastre1 coerentă și fără nicio excepție în slujba intereselor comunităților locale. „PSD1 consilierii PSD și PRM vor face front comun în Consiliie locale din care fac parte1 constituindu-se într-un nucleu al opoziției față de administrațiile PDL1 dar și susținerea reciprocă în localitățile unde cele două partide sau viitorii aliați ai PSD din Alianța de Centru Dreapta – PNL și PC – dețin puterea administrativă sau majoritatea în Consiliile loc1 Dorel Căprar și Dorin Filip le-au prezentat celor 37 de consilieri locali PRM și doi viceprimari ai acestui partid prezenți la întâlnire stadiul negocierilor dintre PSD și PRM precum și proiectul cadr1 în perspectiva alegerilor locale și generale din anul 2012. În ceea ce privește colaborarea administrativă1 PC şi PRM vor obţine majoritatea voturilor pe care arădenii le vor exprima cu prilejul viitoarelor alegeri locale şi parlamentare. Acesta nu este scopul nostru1 pe care în perspectiva campaniei electorale le vom analiza şi integra într-un proiect unitar care să servească tuturor cetăţenilor Aradului” a declarat liderul PSD Arad Dorel Căprar.1 PNL27 precum și de colaborarea politică1 prin acțiunea comună1 se va da un plus de forță viitoarei Alianțe PSD – ACD prin cooptarea reprezenanților PRM în administrația locală precum și a membrilor acestei formațiuni politice din toate organizațiile constituite î1
Please follow and like us:
Pin Share

La invitatia Presedintelui PRM Arad, Dorin Filip, Presedintele Organizatiei Judetene PSD Arad Dorel Căprar si vicepresedintele Flavius Măduta – coordonatorul Directiei Judeene Organizare Electorală a PSD Arad – au participat sâmbătă la o reuniune a conducerii Partidului România Mare Filiala Arad cu alesii locali ai acestei formatiuni politice în vederea dezbaterii Protocolului Judetean de colaborare ce urmează să fie parafat de cele două partide.

Dorel Căprar si Dorin Filip (foto) le-au prezentat celor 37 de consilieri locali PRM si doi viceprimari ai acestui partid prezenti la întâlnire stadiul negocierilor dintre PSD și PRM precum si proiectul cadru al Protocolului de colaborare ce urmează să fie semnat. Este vorba despre colaborarea ce se doreste realizată în plan administrativ între alesii locali ai celor două partide în consiliile locale din toate unitătile administrativ teritoriale ale judetului Arad, precum si de colaborarea politică, în perspectiva alegerilor locale si generale din anul 2012.

În ceea ce priveste colaborarea administrativă, consilierii PSD si PRM vor face front comun în Consiliile locale din care fac parte, constituindu-se într-un nucleu al opozitiei fată de administratiile PDL, dar si sustinerea reciprocă în localitătile unde cele două partide sau viitorii aliati ai PSD din Alianta de Centru Dreapta – PNL și PC – detin puterea administrativă sau majoritatea în Consiliile locale.

Prin semnarea acestui Protocol, a cărui formă finală este aproape de a fi realizată, se va da un plus de fortă viitoarei Aliante PSD – ACD prin cooptarea reprezenantilor PRM în administratia locală.. Atât Dorel Căprar cât si Dorin Filip si-au declarat încrederea în sansa Opozitiei de a produce schimbarea actualei puteri, prin actiunea comună, coerentă si fără nicio exceptie în slujba intereselor comunitătilor locale. „PSD, PNL, PC şi PRM vor obţine majoritatea voturilor pe care arădenii le vor exprima cu prilejul viitoarelor alegeri locale şi parlamentare. Acesta nu este scopul nostru, ci este doar un obiectiv prin care urmărim să ducem la îndeplinire proiectele partidelor noastre, pe care în perspectiva campaniei electorale le vom analiza şi integra într-un proiect unitar care să servească tuturor cetăţenilor Aradului” a declarat liderul PSD Arad Dorel Căprar.
Si astfel o mai punem de o alianta sau colaborare, importanta este acum batalia contra „portocalelor”.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *