News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

PSD Arad și-a stabilit candidații la alegerile locale PSD Arad și-a stabilit candidații la alegerile locale
Please follow and like us:
Pin Share

Candidatul PSD pentru Primăria Arad va fi actualul viceprimar Ilie Cheşa, s-a decis, joi seară, în Consiliul Politic Judeţean, care s-a desfăşurat în oraşul Ineu, unde s-au validat candidații la funcțiile de primar din partea PSD. Președintele organizației județene, deputatul Mihai Fifor, va candida la funcția de președinte al Consiliului Județean Arad.
„Am fost validat oficial candidat la Primăria Municipiului Arad din partea PSD. Vreau să le mulţumesc tuturor colegilor pentru încrederea pe care mi-au acordat-o şi îi asigur că n-o să-i dezamăgesc. Sunt convins că, sub coordonarea preşedintelui Mihai Fifor, care este candidatul nostru pentru preşedinţia Consiliului Judeţean, vom reuşi să câştigăm alegerile din 9 iunie, în judeţul Arad. Acesta este momentul nostru, să arătăm că suntem uniţi şi pregătiţi să aducem schimbarea necesară pentru bunăstarea cetăţenilor”, a scris, pe pagina sa de Facebook, Ilie Cheşa, care este preşedintele organizaţiei municipale a PSD.
La rândul său, preşedintele organizaţiei judeţene a PSD, Mihai Fifor, a transmis pe Facebook că în Consiliul Politic au fost validaţi candidaţii partidului pentru primăriile din judeţ.
„Fiecare localitate are particularităţile sale, un profil specific şi probleme particulare ce se impun rezolvate. Tocmai de aceea avem oamenii potriviţi, respectaţi şi stimaţi la ei acasă şi, mai presus, soluţii complexe şi flexibile pentru toate comunele şi oraşele din judeţul Arad”, a scris Fifor, conform agerpres.ro.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *