News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:
Pin Share

cipri luca birou

“Fostele guverne prin votul majoritar deținut la vremea aceea în Parlament au diminuat toate mijloacele financiare prin care o mamă își poate crește copilul în condiții decente. În repetate rânduri am luat atitudine față de abuzurile comise de PDL (și) în ceea ce privește acest segment de activitate. În acest context, nu pot să nu îmi exprim satisfacția pentru reușita îndreptării situației mamelor și a nou-născuților”, afirmă deputatul Luca.

Demnitarul arădean  susține de asemenea că prin noile măsuri luate ieri de Camera Deputaților și mamele care înregistrează datorii către bugetul de stat beneficiază de alte condiții, mai permisive.

Era aberant să tai brusc indemnizația pentru creșterea copiilor acelor mame care au datorii la stat. Consider că aceste datorii trebuie plătite, în mod cert; nimeni nu este scutit de asta, însă trebuie să ne gândim și la situația individuală a acelor familii care se află într-o asemenea situație și să le asigurăm un termen în care ei să își poată achita obligațiile restante” a conchis Luca.

Camera Deputaților a adoptat ieri proiectul de lege pentru aprobarea OUG 124/2011, care prevede majorarea indemnizației de creștere a copilului de la 75% la 85% din venitul net, începând cu 1 octombrie 2012, Camera fiind for decizional.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *