News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:
Pin Share

Preşedintele CJA, Nicolae Ioţcu, este un om bogat. Deşi a lucrat în ultimii ani aproape exclusiv la stat, ca angajat la Consiliul Judeţean, senator, preşedinte de Consiliul Judeţean, domnul Ioţcu a reuşit să adune o avere de 734.000 de euro! Această “performanţă” îl clasează pe locul 5 într-un top al bogăţiei preşedinţilor de consilii judeţene, realizat de o televiziune centrală.
PSD Arad se întreabă cum a reuşit Nicolae Ioţcu să dobândească o asemenea avere? „Domnul Ioţcu nu este cunoscut ca un om de afaceri, de aceea pentru noi este surprinzătoare averea pe care a reuşit să o strângă atât de repede. În anul 2004, când era consilier județean, nu ne amintim ca domnul Ioțcu să fi avut mari sume de bani în cont. Constatăm acum că i-au priit funcțiile publice, care i-au adus foarte mulți bani. Nicolae Ioțcu s-a îmbogățit în ultimii ani, când traversăm o perioadă de criză, în care în general oamenii mai mult pierd decât câştigă. Dacă acești bani sunt la vedere, ne întrebăm câți bani mai are domnul Ioțcu prin conturi ascunse? Îi cerem lui Nicolae Ioţcu să le dezvăluie zecilor de mii de arădeni care lucrează la stat, ca şi dânsul, reţeta îmbogăţirii peste noapte. Nu ar fi rău să afle profesorii, funcţionarii ce pot face să le meargă aşa de bine, să adune sute de mii de euro” a spus Dorel Căprar, preşedintele PSD Arad. Acesta a apreciat că drama României în ultimii ani este că în funcţii importante au fost promovaţi oameni care nu au nici un parcurs profesional semnificativ, nici nu au dovedit în mediul economic privat spirit antreprenorial. În schimb, după ce au ocupat funcţii publice, s-au îmbogăţit peste măsură.
„După ce a adunat atât de mulţi bani, la fel ca şi idolii săi din PDL care s-au îmbogățit în același stil, lui Nicolae Ioţcu îi este uşor să apară la televizor şi să vorbească despre austeritate, să le ceară românilor să accepte salarii mai mici şi să plătească impozite şi cheltuieli mai mari. Din declaraţiile de avere ale lui Nicolae Ioţcu înţelegem că a câştigat foarte uşor aceşti bani şi de aceea nu înţelege problemele cu care se confruntă oamenii obişnuiţi”, a încheiat Dorel Căprar.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *