News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:
Pin Share

Zeci de arădeni se plâng că au fost puşi pe drumuri degeaba, când au dorit să se înscrie la concurs pentru obţinerea permisului de conducere auto. Birourile Serviciului public comunitar regim permise de conducere din cadrul Prefecturii nu mai programează examinări până la jumătatea lunii ianuarie! Mai mulţi instructori auto şi cursanţi au fost puşi pe drumuri degeaba. Unii dintre ei ai bătut cale lungă din judeţ ca să găsească un bilet lipit pe uşă, în care se anunţă că nu se preiau dosare decât de la jumătatea lunii ianuarie.

Pe pagina web a Prefecturii Arad este afişat un program normal de lucru cu publicul, nu este semnalată nicio întrerupere a activităţii. Mai mult, instructorii auto arată faptul că în alte judeţe – de exemplu la Timiş – se lucrează în această perioadă.

„Cred că administraţia publică trebuie să pună pe primul plan respectul pentru cetăţean, pentru contribuabil. Cei de la PDL vorbesc despre reforma statului, dar de fiecare dată uită de cetăţeni, de contribuabili, deşi aceştia trebuie să fie principala lor preocupare. Constatăm şi cu acest prilej că arădenii care plătesc taxe şi impozite mari, plătesc taxele pentru examinare în vederea obţinerii permisului de conducere auto sunt ignoraţi şi trataţi fără lipsă de respect. Este normal ca funcţionarii de la permise auto să lucreze în regim normal, chiar dacă este o perioadă a sărbătorilor, pentru că ei sunt în slujba contribuabililor. Îi solicităm prefectului Bibarţ şi subprefectului care se ocupă de acest domeniu să intervină şi să le permită arădenilor accesul la serviciile la care au dreptul” a spus Dorel Căprar, preşedintele PSD Arad.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.