News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:
Pin Share

Conducerea Organizaţiei Judeţene Arad a Partidului Social Democrat a stabilit cu prilejul Şedinţei Biroului Permanent desfăşurată în oraşul Sântana preşedinţii interimari ai organizaţiilor teritoriale din Ineu şi Seleuş.

 Astfel, organizaţia orăşenească PSD Ineu va fi coordonată până la desfăşurarea Conferinţei de către un birou interimar condus de dl. Ioan Rada, în timp ce organizaţia din Seleuş va fi coordonată de dl. Cristian Pachiţa. Ambii preşedinţi interimari au fost validaţi în aceste funcţii cu unanimitate de voturi de către Biroul Permanent Judeţean şi au primit mandatul de a consolida organizaţiile în vederea desfăşurării Adunărilor generale şi conferinţelor de alegeri în trimestrul I al anului viitor.

 Facem precizarea că preşedinţia Organizaţiei Teritoriale PSD Ineu a rămas vacantă după destituirea din această funcţie a d-lui Nicolae Căscătău de către Biroul Permanent Judeţean iar funcţia de preşedinte al Organizaţiei comunale PSD Seleuş a rămas vacantă în urma retragerii din activitate a preşedintelui Ioan Muntean.

 Dl. Ioan Rada are 46 de ani, este de profesie inginer constructor şi este în prezent proiectant la o societate comercială pe care o şi administrează, după ce, timp de trei ani, a fost încadrat ca şi consultant la Ministerul Integrării Europene.

 Dl. Cristian Pachiţa are 32 de ani, este de profesie chimist şi este în prezent consultant la o societate comercială care activează în domeniul proiectelor europene, fiind specialist în managementul proiectelor cu finanţare din fonduri structurale.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *