News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:
Pin Share

Pentru majoritatea liderilor PSD Arad nu este o noutate faptul că dl. Remus Guțu, președinte impus în fruntea PSD Ususău de fosta conducere a Organizației Județene, a ales să părăsească partidul în favoarea formațiunii condusă de patronul OTV. Numele lui Remus Guțu și datele sale de contact au fost mediatizate pe postul de televiziune încă din luna octombrie a acestui an, moment în care la nivelul Biroului Permanent Județean PSD Arad s-a pus în discuție statutul domniei sale în partid.

 Astfel, conducerea PSD Arad este în măsură să comunice faptul că, începând de astăzi, dl. Guțu și-a pierdut de facto calitatea de membru PSD, după ce își pierduse susținerea pentru funcția de președinte încă din luna octombrie. Practic, domnia sa, prin demersurile făcute în detrimentul PSD, s-a plasat în afara partidului, trecerea la Partidul Poporului venind ca o urmare previzibilă a deselor sale derapaje în afara cadrului statutar al PSD. Totodată, gestul domnului Guțu Remus confirmă îndoilelie majorității liderilor PSD Arad vizavi de oportunitatea păstrării sale în funcția de președinte al Organizației comunale PSD Ususău, dată fiind legătura sa de rudenie cu primarul PDL al comunei.

 Biroul Permanent Județean al PSD Arad a fost la curent cu demersurile domnului Guțu Remus în toată această perioadă și are soluția unui interimat care să gestioneze activitatea organizatorică la nivelul PSD Ususău dar și activitatea politică a PSD la nivelul comunei, cu atât mai mult cu cât este vorba despre un gest singular, izolat, domnul Guțu nefiind capabil să determine destructurarea formațiunii în fruntea căreia a fost plantat. Echipa PSD Ususău rămâne unită în jurul valorilor social-democrate și fidelă idealurilor stângii, exprimându-și, prin vocea unanimă a liderilor săi, apartenența la PSD și dorința de a lupta în continuare pentru obiectivele partidului.

 PSD Ususău rămâne asadar, în ciuda tuturor speculatiilor, una dintre organizatiile importante de pe Valea Muresului si va beneficia de întregul sprijin din partea conducerii PSD Arad pentru a depăsi acest moment nu foarte delicat dar neplăcut din evolutia sa, moment pe care îl privim însă ca pe o victorie ce constă în delimitarea totală fată de PDL si repunerea organizatiei pe un drum al normalitătii.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *