News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:
Pin Share

Asociaţia Educatio vine în întâmpinarea elevilor de gimnaziu, în ideea lărgirii orizontului de cultură generală, cu un nou produs editorial: Educatio –  Culegere cu întrebări şi răspunsuri de cultură generală pentru gimnaziu.

Cartea, apărută sub egida editurii Promun, va fi lansată în 27 octombrie, urmând a fi popularizată în cât mai multe şcoli din judeţul Arad.

„Culegerea, alături de ediţia precedentă, pentru liceu va reprezenta bibliografia de referinţă pentru viitorul concurs de cultură generală organizat de către asociaţia noastră”, a declarat Varga Glad, preşedintele Asociaţiei Educatio.

„Culegerea este rezultatul unui demers profesional conjugat între 60 de cadre didactice şi Asociaţia Educatio, fiind editată într-o manieră interesantă, dorind astfel să oferim elevilor o prezentare cât mai atractivă”, a declarat Dr. Antoniu Martin, purtătorul de cuvânt al Asociaţiei Educatio.

În prezent, Asociaţia Educatio elaborează stuctura şi conţinutul site-ului menit să găzduiască concursul de cultură generală.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *