News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:
Pin Share

Timp de două zile, la centrul comercial Galleria Arad, peste 150 de copii de ciclul primar de la școlile din județul Arad au purtat lupte grele pe tabla cu 64 de pătrățele la concursul de final de an care a stabilit cei mai buni șahiști la fiecare clasă din județul Arad.

Au avut loc patru turnee, câte unul la fiecare clasă de ciclu primar, organizate de clubul de șah Vados și Inspectoratul Scolar judetean Arad (ca etapă în programul comun de promovare a șahului în rândul elevilor), cu suportul ARED și a Galleria Arad care au oferit cu generozitate premii micilor șahiști.

Iată și câștigătorii acestor competiții: la clasa I – Lazăr Nicolae (Sc. Gen. 12/Palatul Copiilor) cu 7 puncte din 7 partide iar la fete Mercuția Miriam (Școala Generală Aurel Vlaicu) cu 4,5 puncte; la clasa a II-a – Albert Tămășdan Șerban (Șc. Gen. Mihai Eminescu) tot cu punctaj maxim 7 puncte din 7 partide în timp ce la fete s-a impus Emilia Bădescu (Lic. Pedagogic Dimitrie Țichindeal) cu 4,5 puncte; la clasa a III-a victorios la băieți a fost Lile Tudor (Liceul Adam Muller Guttenbrunn) cu 6 puncte iar la fete Munteanu Anamaria (Șc. Gen. Mihai Eminescu) cu 6 puncte; la clasa a IV-a primul loc la băieți i-a revenit lui Galea Alex (Lic. Pedagogic Dimitrie Țichindeal) cu 6 puncte iar la fete prima a fost Crăciun Bianca (Școala Generală nr. 5) cu 5 puncte.

Copiii care doresc să învețe șah mai aprofundat sunt așteptați la clubul Vados situat în ansamblul rezidential RED1-UTA, Bl. R 13, ap. 73, informații despre programele clubului putând fi accesate de pe situl www.vados.ro .

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *