News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

PUSL Arad și-a stabilit candidații la alegerile din Arad PUSL Arad și-a stabilit candidații la alegerile din Arad
Please follow and like us:
Pin Share

Partidul Umanist Social Liberal a decis în cadrul ședinței Biroului Executiv al PUSL, de vineri 3 noiembrie, de la Arad, candidații pentru funcția de primar al Aradului, respectiv cea de președinte al Consiliului Județean Arad.

Candidatul pentru Primăria Arad al PUSL este Dan Tudor Cotuna, cunoscut antreprenor arădean, care și-a construit și consolidat propria sa afacere are o marea calitate, aceea de a coagula oameni de calitate în jurul său.

”Venim cu un proiect integrat pentru îmbunătățirea modului de coexistența a concitadinilor noștri. Principalele axe fiind confortul urban, traficul rutier, utilități,  turism și nu în ultimul rând siguranță cetățeanului”, a declarat Dan Tudor Cotuna.

De asemenea, în funcția de președinte al Consiliului Județean Arad, PUSL l-a desemnat pe Florin Dorin Doroțiu. Licențiat în științe juridice, Florin Dorin Doroțiu este un tânăr antreprenor care pe lângă faptul că a reușit prin muncă să impună brand-uri de succes în Arad, are avantajul tinereții, determinarea și forța de a lupta pentru județul Arad.

”Am luat o decizie importantă și împreună cu colegii mei de la filiala PER Arad am intrat într-o etapă a vieții noastre. Acum suntem cu toții în familia Umanistă, suntem cu toții membrii ai PUSL. Cred cu tărie că fiecare român, fiecare locuitor al județului merită să aibă un cuvânt de spus în deciziile care îl privesc, iar factorul politic trebuie să lucreze pentru a spori participarea cetățeanului la toate nivelurile de guvernare, locală sau centrală”, a declarat Florin Dorin Doroțiu.

Președinte PUSL Arad, Lia Ardelean îi îndeamnă pe arădeni să-i asculte, pe cei doi candidați, să-le urmărească proiectele pentru municipiu și județ și să le dea șansa de a performa în pozițiile propuse. Fapte, nu vorbe!”.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *