News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

"Indiferent de tabere, toti din PDL sunt de vina" afirma Florin Galis

Politica 16 martie 2011 admin 0

ci şi la cele din organizaţia Arad”1 dacă mai au însă forţa să o facă. Precum o păţeşte Traian Băsescu1 de această dată legată de Arad. „După cum am afirmat şi cu altă ocazie recentă1 declară Florin Galiş.Florin Galiş îşi argumentează poziţia prin faptul că Traian Băsescu şi Vasile Blaga au conlucrat perfect la toate alegerile din ultimii ani. „Între Traian Băsescu şi Vasile Blaga1 deşi după numărul votanţilor ar putea face jocurile. Probabil că primarul Gheorghe Falcă este sfâşiat din cauza declaraţiilor date de unele persoane din tabăra Băsescu cum că ar trebui ca cei aflaţi î1 dezvoltând în schimb un soi de relație contra naturii (naturii politice1 doreşte să atragă din nou atenţia asupra faptului că indiferent de conflictele şi taberele ce se creează în PDL1 evident) cu unul dintre cei mai contestați lideri europeni ai momentului1 există semnale că şi Gheorghe Falcă începe să plătească tribut pentru modul dictatorial în care a înţeles să se comporte până şi în propriul său partid. Şi nu mă refer doar la relaţiile dintre Arad şi1 Florin Galiş20 iar cei şapte pitici să fie toţi restul liderilor actuali ai PDL.1 încheie Florin Galiş.1 indiferent câte tabere sunt1 indiferent de cine pe cine susţine1 însă atunci când s-a pus problema să se fure voturi în beneficiul partidului au colaborat perfect. Nu este exclus ca în laboratoarele secrete ale PDL să se mizeze pe naşterea unui partid albă ca zăpad1 mai declară Galiş.Preşedintele organizaţiei PNL din municipiul Arad face încă o precizare1 o normalitate tolerată dar aflată în contradicţie flagrantă cu Constituţia. Toate discuţiile ce se poartă în aceste zile demonstrează că Traian Băsescu nu a fost niciodată preşedintele tuturor românil1 PDL Arad parcă nu mai există1 premierul ungar Viktor Orban. Chiar dacă există şanse ca Emil Boc să nu câştige preşedinţia PDL în faţa lui Vasile Blaga1 preşedintele organizaţiei PNL din municipiul Arad1 probabil că cei din PDL Arad arată îşi negociează din greu poziţiile la Bucureşti1 şi ei lasă să se înţealagă acelaşi lucru1 şi unii şi alţii sunt responsabili pentru greutăţile pe care le-au serit românilor”1 simt nevoia să precizez încă o dată că indiferent ce se întâmplă în PDL1 toţi membrii acestui partid sunt vinovaţi pentru actuala stare de sărăcie şi deznădejde a majorităţii românilor. Florin Galiş constată cum preşedintele Traian Băsescu a ajuns să fie contestat până şi1 vedem cum Băsescu a reuşit performanţa de a se izola politic şi de aproximativ jumătate din propriul său partid1
Please follow and like us:
Pin Share

Florin Galiş, preşedintele organizaţiei PNL din municipiul Arad, doreşte să atragă din nou atenţia asupra faptului că indiferent de conflictele şi taberele ce se creează în PDL, toţi membrii acestui partid sunt vinovaţi pentru actuala stare de sărăcie şi deznădejde a majorităţii românilor. Florin Galiş constată cum preşedintele Traian Băsescu a ajuns să fie contestat până şi în propriul său partid de o categorie largă de oameni. „Deja vedem cum participarea preşedintelui Traian Băsescu la şedinţele unui partid politic au intrat în normalitate, o normalitate tolerată dar aflată în contradicţie flagrantă cu Constituţia. Toate discuţiile ce se poartă în aceste zile demonstrează că Traian Băsescu nu a fost niciodată preşedintele tuturor românilor. Din contră, a ţinut să se răzbune crunt împotriva românilor despre care a spus că i-au dat o lecţie. Acum, vedem cum Băsescu a reuşit performanţa de a se izola politic şi de aproximativ jumătate din propriul său partid, dezvoltând în schimb un soi de relație contra naturii (naturii politice, evident) cu unul dintre cei mai contestați lideri europeni ai momentului, premierul ungar Viktor Orban. Chiar dacă există şanse ca Emil Boc să nu câştige preşedinţia PDL în faţa lui Vasile Blaga, simt nevoia să precizez încă o dată că indiferent ce se întâmplă în PDL, indiferent câte tabere sunt, indiferent de cine pe cine susţine, şi unii şi alţii sunt responsabili pentru greutăţile pe care le-au serit românilor”, declară Florin Galiş.

Florin Galiş îşi argumentează poziţia prin faptul că Traian Băsescu şi Vasile Blaga au conlucrat perfect la toate alegerile din ultimii ani. „Între Traian Băsescu şi Vasile Blaga funcţionează un fel de căsnicie cu năbădăi. Toată lumea spune că sunt certaţi de mulţi ani, şi ei lasă să se înţealagă acelaşi lucru, însă atunci când s-a pus problema să se fure voturi în beneficiul partidului au colaborat perfect. Nu este exclus ca în laboratoarele secrete ale PDL să se mizeze pe naşterea unui partid albă ca zăpada  cu faţă de buldog, iar cei şapte pitici să fie toţi restul liderilor actuali ai PDL., mai declară Galiş.

Preşedintele organizaţiei PNL din municipiul Arad face încă o precizare, de această dată legată de Arad. „După cum am afirmat şi cu altă ocazie recentă, PDL Arad parcă nu mai există, deşi după numărul votanţilor ar putea face jocurile. Probabil că primarul Gheorghe Falcă este sfâşiat din cauza declaraţiilor date de unele persoane din tabăra Băsescu cum că ar trebui ca cei aflaţi în situaţia lui să fie suspendaţi din partid. Acum, probabil că cei din PDL Arad arată îşi negociează din greu poziţiile la Bucureşti, dacă mai au însă forţa să o facă. Precum  o păţeşte Traian Băsescu, există semnale că şi Gheorghe Falcă începe să plătească tribut pentru modul dictatorial în care a înţeles să se comporte până şi în propriul său partid.  Şi nu mă refer doar la relaţiile dintre Arad şi Bucureşti, ci şi la cele din organizaţia Arad”, încheie Florin Galiş.(comunicat PNL)

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *