News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

"Jack şi vrejul de fasole" cel dintâi spectacol al anului 2011 la Teatrul de Marionete Arad

Cultura 5 ianuarie 2011 admin 0

Adina Doba1 câştigată de-a lungul timpului în diverse teatre din Europa şi din lume. De asemenea1 Cehia1 cel care a realizat arajamentul de lumini.Compania Karromato din Praga1 ci mai ales împlinirea pe plan spiritual. Distribuţia spectacolului este formată din actorii Carmen Mărginean1 Cristian Bordaş şi Călin Brad. Echipa tehnică este formată din sunetistul Dorel Parfeni şi Cornel Dume1 de la ora 11. „Jack şi vrejul de fasole” este cel mai nou spectacol al Teatrului de Marionete Arad şi a avut premiera în luna noiembrie a anului trecut. Regizorul spaniol a folosit în realizarea produ1 după cum se ştie1 în care Luis Montoto îşi desfăşoară activitatea în prezent a fost fondată în 1997 şi reuneşte pasionaţi ai teatrului de animaţie din Ungaria1 la compania Karromato sunt utilizate şi perfecţionate tehnicile ceheşti de realizare şi mânuire a marionetelor1 Loredana Alexandrescu1 marionetele mânuite de actor1 mesajul spectacolului fiind acela că nu doar banii şi realizarea pe plan material sunt importante1 o tradiţie foarte îndelungată. Preţul de intrare la spectacolele Teatrului de Marionete Arad au rămas neschimbate şi în acest an1 precum şi tehnica chinezească a umbrelor proiectate.În viziunea lui Luis Montoto „Jack şi vrejul de fasole” urmăreşte creşterea şi maturizarea lui Jack1 Primul spectacol al anului 2011 la Teatrul de Marionete Arad va fi „Jack şi vrejul de fasole”1 pus în scenă de Luis Montoto. Reprezentaţia va avea loc duminică 9 ianuarie1 Suedia şi Spania. Membrii companiei au în spate o experienţă bogată în lucrul cu marionetele1 tehnici care au1 un bilet costând în continuare 6 lei.1
Please follow and like us:
Pin Share

Primul spectacol al anului 2011 la Teatrul de Marionete Arad va fi „Jack şi vrejul de fasole”, pus în scenă de Luis Montoto. Reprezentaţia va avea loc duminică 9 ianuarie, de la ora 11. „Jack şi vrejul de fasole” este cel mai nou spectacol al Teatrului de Marionete Arad şi a avut premiera în luna noiembrie a anului trecut. Regizorul spaniol a folosit în realizarea producţiei mai multe tehnici diferite caracteristice acestui gen teatral – marionetele cu fire, marionetele mânuite de actor, precum şi tehnica chinezească a umbrelor proiectate.
În viziunea lui Luis Montoto „Jack şi vrejul de fasole” urmăreşte creşterea şi maturizarea lui Jack, mesajul spectacolului fiind acela că nu doar banii şi realizarea pe plan material sunt importante, ci mai ales împlinirea pe plan spiritual. Distribuţia spectacolului este formată din actorii Carmen Mărginean, Adina Doba, Loredana Alexandrescu, Cristian Bordaş şi Călin Brad. Echipa tehnică este formată din sunetistul Dorel Parfeni şi Cornel Dume, cel care a realizat arajamentul de lumini.
Compania Karromato din Praga, Cehia, în care Luis Montoto îşi desfăşoară activitatea în prezent a fost fondată în 1997 şi reuneşte pasionaţi ai teatrului de animaţie din Ungaria, Cehia, Suedia şi Spania. Membrii companiei au în spate o experienţă bogată în lucrul cu marionetele, câştigată de-a lungul timpului în diverse teatre din Europa şi din lume. De asemenea, la compania Karromato sunt utilizate şi perfecţionate tehnicile ceheşti de realizare şi mânuire a marionetelor, tehnici care au, după cum se ştie, o tradiţie foarte îndelungată. Preţul de intrare la spectacolele Teatrului de Marionete Arad au rămas neschimbate şi în acest an, un bilet costând în continuare 6 lei. (news-ar)

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *