News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Rapid – UTA, derby de promovare: ”Vrem să scoatem maxim!” Rapid – UTA, derby de promovare: ”Vrem să scoatem maxim!”
Please follow and like us:
Pin Share

Lider în Liga a II-a, UTA a rămas la Bucureşti după meciul cu Metaloglobus, 1-1, cartierul general al roş-albilor fiind Snagovul, mai precis Hotel „Mirage”. Laszlo Balint admite că echipa e puţin obosită, jucătorii resimt deja ritmul alert de jocuri, dar şi cele două meciuri la rând pe sintetic, doar că UTA şi-a asumat asta când a cerut amânarea a două meciuri. Arădenii trebuie să strângă din dinţi şi să fie conştienţi că au şanse la promovare, iar lupta nu are cum să fie decât una dură! A venit şi momentul marelui derby cu Rapid, din Regie, iar adversarul e aproape în vârf de formă.

Giuleştenii lui Pancu au marcat de nouă ori în ultimele două meciuri, cu acel impunător 5-1 de la Mioveni! Aşa că UTA trebuie să îşi ia toate măsurile pentru a nu fi surprinsă şi pentru a-şi continua seria formidabilă de invincibilitate, care durează de aproape trei luni.Cu cel mai bun atac şi cea mai bună apărare (n.n. la acest din urmă capitol, la egalitate cu ASU Poli) după 18 etape, UTA dă, mâine, adevăratul examen al toamnei, în faţa uneia din principalele contracandidate la promovare.

Doar că utiştii se cam numără înaintea duelului, Lorenzi şi Isac fiind, în continuare incerţi, în vreme ce Şeroni e indisponibil. Melinte şi Tomozei au acuzat şi ei probleme medicale, chiar etapa trecută, dar se pare că se vor sacrifica şi vor fi pe teren cu Rapidul. De asemenea, Moise e şi el uşor „avariat” după etapa din weekend. Indiferent de rezultat, UTA, 32 de puncte, va rămâne lider, dar nu ar strica deloc punct(e) şi după acest meci.

”Nici nu știu ce formulă putem alinia miercuri, cu Rapid, într-un meci foarte important. Rapid e favorită, are o zi în plus de pregătire, în timp ce noi venim după două meciuri consecutive pe suprafață sintetică. Evoluează în fața propriilor suporteri, dar nu suntem victimă sigură, mergem să scoatem maxim din acest joc!”, spune Gyuszi Balint.

În schimb, Rapidul, 28 de puncte, ar urca pe podium cu un egal sau chiar ar egala ocupanta locului 2, CS Mioveni, în cazul victoriei. Rapid – UTA se joacă miercuri, ora 14 (Digi Sport, Romtelekom, Look TV) şi e restanță din etapa a 10-a, atunci când clubul arădean a cerut amânarea, deoarece avea doi jucători convocați la lotul național de juniori.

webeditor

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *