News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:
Pin Share

ciprian luca in parlament

Ciprian Luca apreciază că numirea lui Mihai Răzvan Ungureanu în funcția de premier, este o modalitate de răsplătire din partea lui Traian Băsescu pentru serviciile prestate de noul “uns”, de-a lungul anilor.

“În repetate rânduri am luat atitudine față de bugetele fabuloase de care beneficiau serviciile secrete de când se află Traian Băsescu la șefia statului. Să fie alocate câte 500 de milioane de euro pe an pentru acest gen de activități, care deserveau exlusiv un singur om, adica pe Traian Băsescu, mi se pare aberant. Iată că acum, pe lângă sumele ce i-au fost destinate în ultimii ani, Mihai Răzvan Ungureanu se alege și cu un statut, se pare binemeritat după criteriile șefului statului. Pesemne că modul în care i-a fost asigurat accesul la informații strict secrete a fost atât de “pe gustul” lui Băsescu, încât noua funcție este pe deplin justificată. Desigur, din punctul lor de vedere”, afirmă Ciprian Luca.

Demnitarul arădean consideră  că este inadmisibil ca un om care a coordonat activitatea serviciilor secrete cu un buget anual de sute de milioane de euro, pe care l-a folosit exclusiv in interesul unui om, să poată ajunge la cârma unui guvern. “Ce pretenții, ce speranțe ne-am putea pune, ca cetățeni ai acestei țări, într-un om care a știut să slujească interesele unei singure persoane. Și asta pe bani grei. In timp ce milioane de români se trezeau  cu ajutoarele sociale tăiate, bugetul serviilor aflate sub coordonarea acestui domn Mihai Razvan Ungureanu, înflorea. A avut atâția bani pe mână și nu a făcut nimic în interes național și atunci mă întreb dacă am putea crede că la Guvern isi va schimba principiilr, iar bunăstarea românilor va deveni obiectivul său. În mod cert, NU. În mod cert el a fost pus acolo pentru că este, precum a fost și Boc, omul care face ce îi spune Băsescu și ATÂT”!, a conchis deputatul Ciprian Luca.

Numirea în funcție a unui personaj din rândul serviciilor secrete este considerată nepotrivită până și de membrii PDL care însă, de teamă în fața lui Băsescu, tac, preferând să rămână niște simple marionete în mâna unui dictator.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *