News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:
Pin Share

Situaţie fără precedent în istoria internaţională a show-ului X Factor. Aseară, la cea de-a şaptea gală live X Factor, unul dintre concurenţii intraţi la duel nu a putut cânta melodia de salvare. Voturile telespectatorilor le-au trimis în acest weekend la duel pe Irina Florea şi Diana Hetea. Aceasta din urmă, din pricina unor serioase probleme de sănătate, nu a putut susţine melodia de salvare. Cu toate acestea, Paula Seling a decis să îi mai dea o şansă.

Gala “la cererea publicului” a adus la acest sfârşit de săptămână melodii celebre şi momente memorabile, dar şi o situaţie inedită. Concurenții X Factor au făcut sâmbătă seara de două ori mai mult show. Fiecare a avut de interpretat câte două melodii și nu una, aşa cum s-a întâmplat în galele anterioare, prima melodie fiind aleasă chiar de telespectatori. Pe scena X Factor, au răsunat la dorința publicului, “Love the way you lie”, featuring-ul Rihanei cu Eminem, “Supergirl”, piesa nemților de la Reamon, “Simply the best” sau “Angels”.

Telespectatorii şi-au putut vota din nou favoriţii, iar aseară, la momentul stop vot, echipa X Factor s-a confruntat cu o problemă fără precedent în istoria show-ului. Publicul le-a trimis la duel pe Irina Florea şi Diana Hetea, însă aceasta din urmă, din pricina unor probleme medicale, nu a putut susţine melodia de salvare.

Concurenta lui Adrian Sînă a acuzat o răguşeală încă din timpul săptămânii trecute şi a făcut un efort să evolueze în gala de sâmbătă seara. Ieri, Diana şi-a pierdut de tot vocea astfel că atunci când publicul a trimis-o la duel, timişoreanca nu a putut cânta melodia de salvare. Potrivit regulamentului ea a trebuit să fie evaluată în baza unui filmuleţ cu prestaţiile sale anterioare.

În acelaşi timp, concurenta lui Mihai Morar, Irina Florea, ajunsă pentru a doua oară la duel,  a interpretat o melodie din repertoriul Aliciei Keys. Cum Adrian Sînă şi Mihai Morar şi-au salvat fiecare concurenta, decizia finală i-a revenit Paulei Seling.

Descumpănită, jurata X Factor, a criticat gestul Dianei de a refuza să interpreteze cântecul de salvare, dar mai ales greşelile care i-au provocat problemele de sănătate. Cu observaţii pertinente, Paula Seling a fost la un pas să o aleagă pe mezina grupului, Irina Florea, când a rugat-o totuşi pe Diana să îi cânte o măsură. Concurenta a făcut un efort şi, în ultimul moment, Paula Seling a decis să o salveze de la eliminare, încrezătoare în capacitatea Dianei de a evolua în continuare în condiţiile în care la aproape fiecare apariţie toţi membrii juriului i-au apreciat tehnica vocală impecabilă.

Astfel, Irina Florea a părăsit competiţia în lacrimi, consolată însă nu doar de concurenţii din casă, ci şi de buna ei prietena, Antonia, cea care, cu o săptămână în urmă a pierdut duelul X Factor chiar în favoare Irinei.

Tot aseară, înainte de marea decizie, Alexander Rybak a concertat pe scena X Factor. Artistul norvegian a fost invitat la cererea fanilor de pe Facebook şi a extaziat sala cu două dintre cele mai cunoscute melodii ale sale “Fairytale” si “Europe Skies”

După despărtţirea de Irina Florea au mai rămas în concurs cinci finalişti. Alin Văduva, Diana Hetea, Iulian Vasile, Andrei Leonte si T&L luptă în continuare pentru a demonstra că au factorul X şi a câştiga cel mai mare premiu din istoria showurilor de gen din România, 200.000 de euro, un premiu oferit de Orange.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *