News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Razie de amploare a Poliției Rutiere în zona Boul Roșu Razie de amploare a Poliției Rutiere în zona Boul Roșu
Please follow and like us:
Pin Share

Polițiștii municipiului, împreună cu efective ale I.J.J. Arad și polițiști locali din municipiu, au desfășurat, în după-amiaza zilei de 13 aprilie a.c., o acțiune de amploare, în zona cunoscută cu denumirea populară “Ráczfertály”.

Mai mult de 160 de persoane au fost legitimate, 93 de vehicule verificate; reținute 4 permise de conducere și retrase 7 certificate de înmatriculare, fiind aplicate 59 de sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 19.000 de lei.

În cadrul activităților desfășurate, în zona Boul Roșu au fost depistați doi minori, din Timișoara, căutați de polițiștii timișeni din ziua de 13 aprilie. Aceștia au fost predați reprezentanților Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Arad, în vederea luării măsurilor legale.

Un arădean, de 63 de ani, a fost depistat în timp ce conducea un autoturism, fiind sub influența alcoolului. Testarea cu aparatul alcooltest a indicat o îmbibație alcoolică de 0,55 mg./l. alcool în aerul expirat, fiindu-i recoltate probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *