News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Record de denunțuri și sancțiuni într-o zi, în Italia: 10.000 Record de denunțuri și sancțiuni într-o zi, în Italia: 10.000
Please follow and like us:
Pin Share

Ieri, s-a atins recordul negativ în Italia, la peste 220 de mii de controale au fost 10.000 de denunturi si nereguli. Începând cu 11 martie, peste 70 de mii de persoane au încălcat regulile

Încă prea multe excrocherii, oameni iresponsabili și indisciplinați. Mii de oameni continuă să încalce prevederile pentru a stopa infecția cu coronavirus. Ieri, forțele de poliție au verificat 223.633 de persoane și au fost raportate 9.888: acesta este cel mai mare număr de la începutul verificărilor, la 11 martie. Un record negativ la care se adaugă comercianții raportați (104 din 91.129 controlați) și afacerile cărora le-a fost suspendată activitatea (19), conform La Stampa.

Odată cu noile date publicate de Ministerul de Interne din Italia, numărul persoanelor controlate în perioada 11 – 20 martie a crescut astfel la 1.650.644: 70.973 fiind cei sancționați pentru nerespectarea ordinelor autorităților, 1.600 pentru cereri false. În ceea ce privește afacerile controlate, 1.977, proprietarii au fost sancționați.

În ultimele zile, iresponsabili au fost prinși în cele mai variate situații. Astăzi în Cappelle sul Tavo (Pescara) unsprezece oameni au fost surprinși sărbătorind nașterea unui copil în grădină. Sediul Poliției din Udine, a denunțat, ieri, doi ultrași care au aplicat un banner și au aprins torțe luminoase pe Ponte del Diavolo din Cividale del Friuli. Conform celor reconstituite de anchetatori, cei doi ar fi acționat pentru a aduce un mesaj de solidaritate familiei unui alt fan, Cividale, care ar fi afectat de coronavirus.

În Cosenza, doi tineri de 28 de ani au fost interceptați în timp ce se jucau cu smartphone-urile și încercau să prindă niște pokemon sub monumentul celui de al doliea război.

 

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *