News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Rednic a spart gheaţa cu Viitorul şi vine la Arad de pe loc de play-off Rednic a spart gheaţa cu Viitorul şi vine la Arad de pe loc de play-off
Please follow and like us:
Pin Share

Turul Ligii 1 luat sfârşit abia aseaără, cu restanța din cadrul etapei a 12-a, dintre Viitorul și FC Hermannstadt. La Ovidiu, constănțenii au câștigat greu şi cu ajutorul arbitrului Radu Petrescu, primul meci cu Mircea Rednic pe bancă, chiar înainte de vizita de la Arad. Sibienii au deschis scorul prin juniorul Opruţ, în minutul 19, dar gazdele au egalat până la pauză prin reuşita lui Luckassen, din minutul 37. Meciul a rămas deschis oricărui rezultat până pe final, centralul bucureştean ezitând în două rânduri la o fază în careul Viitorului: iniţial a dat corner, apoi a acordat henţ la o fază la care se vede clar cum un fundaş constănţean loveşte mingea cu mâna şi îi schimbă traiectoria. În cele din urmă, la presiunea fotbaliştilor lui Hagi, Petrescu revine încă o dată şi dictează corner!

Scăpată de această fază, Viitorul a prins curaj şi cu cinci minute înaintea finalului a dat lovitura graţie lui Ciobanu, care a înscris un şut în vinclu de la marginea careului. Cu această victorie, Viitorul urcă pe loc de play-off și încheie turul pe locul 6 în Liga 1, cu 20 de puncte. Vineri, la ora 17, constănțenii din să joace la Arad, pe arena „Francics Neuman”, cu UTA.

Clasamentul turului Ligii 1

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *