News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:
Pin Share

O nouă săptămână de gale live X Factor şi, asa cum era firesc, o nouă eliminare. Aflaţi pentru a doua oară consecutiv la duel, băieţii de la Refresh au fost nevoiţi să părăsească competiţia pentru cel mai mare premiu din istoria show-urilor de gen din România, 200.000 de euro.

Invitaţii speciali, Touch and Go, au încins atmosfera pe scena X Factor.

Publicul şi-a votat şi în această săptămână preferaţii X Factor şi a ales să îi trimită la duel pe Refresh şi Antonia Filip. În vreme ce concurenta din grupa lui Mihai Morar s-a confruntat pentru prima dată cu emoţiile unei posibile eliminări, trupa îndrumată de Paula Seling a mai trecut prin asta şi cu o săptămână în urmă. Daca atunci Adrian Sînă i-a mai acordat o şansă şi l-a trimis acasa pe Ovidiu Nae, aseară acelaşi jurat X Factor a pariat pe Antonia. Refresh a părăsit astfel competiţia pentru cel mai mare premiu din istoria show-urilor de gen din România, iar Paula Seling a devenit mentorul –jurat cu cei mai puţini concurenţi rămaşi în competiţie.

Tema acestei săptămâni a fost iubirea, astfel că toţi cei nouă concurenţi din gala de sâmbătă seara au încercat să transmită prin interpretările lor multiplele faţete ale celui mai controversat dintre sentimente. De la melodii celebre care au scris istorie, precum „Always” sau „It’s all coming back to me”, la abordări moderne, precum „Umbrela” sau „Hot N Cold”, muzica de dragoste a răsunat sâmbătă pe cea mai mare scenă de sticlă din România, scena X Factor.

Telespectatorii au avut la dispoziţie mai bine de 24 de ore pentru a vota. Cei trimişi la duel de voturile publicului au fost Refresh şi Antonia Filip. În vreme ce concurenţii Paulei Seling au optat pentru o baladă ca melodie de salvare, Antonia Filip a ales melodia „Rehab” a regretatei Amy Winehouse, melodie a cărei interpretare pare să-l fi convins pe Adrian Sînă că merită să îi mai acorde o şansă Antoniei.

Deznodământul a fost anunţat aseară, în timpul X Factor – Decizia, nu înainte însă ca pe scenă să urce Touch and Go. După Oceana, Holograf sau Voltaj, Touch and Go au făcut show la Antena 1 cântând live melodiile care i-au făcut cunoscuţi în toată lumea. “Would you?”, “Straight to no 1” sau “Tango in Harlem” s-au auzit aseară live, la Antena 1.  În galele viitoare, alţi artişti de renume vor păşi pe scena X Factor. Alexander Ryback, In-grid sau Direcţia 5 sunt doar o parte dintre ei.

În concurs au mai rămas opt filnalişti. Alin Văduva, Diana Hetea, Iulian Vasile (mentor Adrian Sînă), Duo Voice, T&L (mentor Paula Seling), Andrei Leonte, Irina Florea şi Antonia Filip (mentor Mihai Morar) sunt concurenţii care au rămas în lupta pentru titlul de următorul super star al României şi cel mai mare premiu din istoria show-urilor de gen din ţara noastră – 200.000 de euro, premiu oferit de Orange. Ei vor încerca şi la acest sfârşit de săptămână să convingă publicul că au factorul X  şi să câştige astfel votul şi încerederea lui.

 

 

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *