News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Regizorul Cristi Puiu, prezent la proiecția filmului „Malmkrog“, la Cinematograful „Arta“ din Arad Regizorul Cristi Puiu, prezent la proiecția filmului „Malmkrog“, la Cinematograful „Arta“ din Arad
Please follow and like us:
Pin Share

Cel mai premiat film al Galei Premiilor Gopo din 2022, producţia „Malmkrog“, în regia lui Cristi Puiu, va putea fi văzut, la Arad, la Cinematograful „Arta“, în prezența regizorului care va purta un dialog cu spectatorii.

„Malmkrog“ a fost realizat după „Trois entretiens”, un text al filosofului rus Vladimir Soloviov. A avut premiera la Festivalul de film de la Berlin, în 2020, iar Cristi Puiu a fost recompensat cu premiul pentru regie al secțiunii Encounters.

„E un film pe care trebuie să-l vezi cu un carnețel de notițe lângă tine. Să extragi cât mai multe din el. Din fericire, soarta «Malmkrog»-ului va fi una banală. Va ajunge pe serviciile de streaming. Acolo, poate, va fi apreciat cum trebuie de public, pentru că este unul dintre cele mai profunde și frumoase filme pe care le-a făcut Cristi Puiu“, spun criticii.

„Un film de o seriozitate aproape intimidantă. Jocul actorilor este admirabil, date fiind cadrele lungi și dialogurile maraton, iar realizarea, una meticuloasă: imaginea semnată de Tudor Panduru, fie pe timp de zi, fie pe timp de noapte, este picturală și grandioasă”. (ScreenDaily.com)

Înainte de proiecția filmului, Cristi Puiu va fi prezent la Cinematograful „Arta“, unde va purta un dialog cu spectatorii și va dezvălui cele mai interesante informații din timpul filmărilor.

Intrarea la film va fi gratuită și se va face pe bază de rezervare.

Rezervările se fac la numărul de telefon/Whatsapp: 0740 946 821.

Proiecțiile de film de la Cinematograful „Arta“ din Arad sunt organizate de Primăria Municipiului Arad și Centrul Municipal de Cultură Arad.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *