News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:
Pin Share

În România au apărut politicienii gen Karaoke. Dacă ţipă unul la Bucureşti găsim imediat politicieni imitatori la nivel local, care ţipă şi ei. Dacă mint unii politiciei, gen Ponta trebuie să mintă şi politicienii gen Căprar, la Arad. Dacă un jurnalist dezinformează la Bucureşti peste o zi dezinformează şi Ghender la Arad. Aceasta este calitatea intelectuală şi morală a politicienilor Karaoke.

Doresc să clarific unele lucruri pentru cetăţeni, nu pentru a răspunde răutăţilor cuplului Căprar-Ghender. Familia Palcu s-a căsătorit în luna august 2010, căsătoria religioasă având loc într-o biserică adventistă. Dacă domnii Căprar şi Ghender ar respecta existenţa mai multor culte reglioase sau măcar dacă ar înţelege, ar ştii că în cultul adventist nu există naşi, dar ca orice familie, aceşti tineri au ţinut să le fim aproape în cel mai important moment din viaţă. Mai mult, doamna Palcu este născută în satul Secaş şi locuieşte lângă casa bunicii soţiei mele şi am participat cu mare drag la nuntă, fiind alături de această tânără familie şi cu mult respect vom fi alături de ei şi la bincuvântarea fetiţei lor, în luna iunie 2011.

Aşa cum se vede, multe dintre lucrările pe care le are firma Palcu Impex sunt câştigate anterior datei căsătoriei lor, confirmând că relaţiile de lucru între această firmă şi Consiliul Judeţean sunt de lungă durată. Doar că aceste lucruri pe pesediştii Căprar şi Ghender nu îi interesează şi fac totul doar din interesul de a murdări cu orice preţ. Voi merge cu plăcere la nunţile şi botezurile la care voi fi invitat şi voi accepta să fiu naş cu mare plăcere şi voi fi onorat să îi conduc pe tineri, alături de soţia mea, la ofiţerul stării civile şi în faţa preotului.

În particular, o să îi transmit domnului Căprar o listă cu toate lucrările pe care le-a avut cu statul, fără a le face însă publice ca să ştie că firmele care lucrează cu statul nu sunt neapărat incorecte. Îi transmit cu blândeţe că, pe măsură ce aruncă cu mai mult noroi, sufletul lui va fi mai murdar. Oamenii care cred în Dumnezeu sunt protejaţi şi nu ajunge la ei noroiul transmis de politicieni gen Karaoke. (comunicat)

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *