News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:
Pin Share

newsarad stiri arad

Repetatele atacuri murdare la care se pretează PSD în ultima perioadă ne arată că această formaţiune politică şi-a început campania electorală în acelaşi stil în care îşi desfăşoară întreaga activitate politică. Recenta ieşire mediatică, având ca subiect întâlnirea femeilor democrat-liberale cu prilejul Zilei Femeii, a demonstrat că reprezentanţii USL se folosesc de orice evenimente pentru a defăima, a calomnia şi a înjosi pe oricine, numai pentru a ajunge la putere. Au murdărit până şi Ziua Femeii, lucru care arată cât respect au reprezentanţii acestui partid pentru mamele lor, soţiile lor, surorilor sau fiicelor lor, pentru orice femeie.

La întâlnirea de joi seara au fost prezente femei care nu fac politică, provenind din diferite pături socio-profesionale, femei care au obţinut respectul societăţii în alte domenii decât politica sau administraţia. Aceste invitate au fost jignite, PSD catalogând evenimentul ca pe un fel de pomană.

În fond, PSD nu poate să solicite clarificări, nu poate să fie o „voce” a onestităţii pentru că nu reprezintă un etalon de credibilitate. PSD Arad este format din oameni ca Dorel Căprar, om care a falimentat firme şi a produs prejudicii altor oameni de afaceri, care a pozat în Iisus numai pentru a-şi atinge scopurile politice sau ca Dorel Popa, scos de la naftalină după aproape opt ani şi prezentat ca o soluţie pentru arădeni, plimbat prin America de Victor Ponta. Mai nou, un fost vameş face jocurile în PSD şi încearcă să ne spună ce e rău şi ce e bine. În concluzie, actualul PSD e un partid condus de oameni care calcă peste orice, inclusiv peste gingăşia femeilor pentru a-şi atinge scopurile.

Cât despre evenimentul din seara de 8 martie, acesta a fost organizat de cele peste 1000 de femei democrat-liberale, invitaţia fiind lansată de reprezentantele organizaţiei, doamna ministru Claudia Boghicevici, în calitate de vicepreşedinteă la nivel naţional, şi de doamna viceprimar Geanina Pistru, în calitate de preşedintă a organizaţiei judeţene a femeilor democrat-liberale. E greu de făcut diferenţa între organizare şi invitare, mai ales când te crezi Iisus. Fizic, organizatoric şi financiar, e foarte greu ca un asemenea eveniment să fie făcut de două persoane. (Comunicat PDL Arad)

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *