News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Restaurantele din Lipova, Livada, Socodor și Zimandu Nou sunt închise Restaurantele din Lipova, Livada, Socodor și Zimandu Nou sunt închise
Please follow and like us:
Pin Share

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Arad, convocat astăzi în ședință de Prefectul Județului Arad, domnul Gheorghe Stoian, a adoptat, în urma propunerilor formulate de  Direcția de Sănătate Publică a Județului Arad, Hotărârea nr. 53 ce cuprinde noi măsuri de prevenire a răspândirii infecției cu virusul SARS-CoV-2 la nivelul Județului Arad, după cum urmează:

Art. 1. Având în vedere incidența cumulată a cazurilor în ultimele 14 zile din localitățile județului Arad unde a fost depășit pragul de 1,5/1.000 locuitori, se dispune suspendarea activității cu publicul, pe o durată de 7 zile (începând cu data de 07.10.2020 și până la data de 14.10.2020 orele 2400), a tuturor operatorilor economici care desfăşoară activităţi de preparare, comercializare şi consum al produselor alimentare şi/sau băuturilor alcoolice şi nealcoolice, de tipul restaurantelor şi cafenelelor, în interiorul clădirilor, din următoarele localități: Lipova, Livada, Socodor și Zimandu Nou.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *