News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Revelionul 2024 va avea loc la kilometrul 0 din Arad Revelionul 2024 va avea loc la kilometrul 0 din Arad
Please follow and like us:
Pin Share

Primăria Municipiului Arad va organiza o petrecere de Revelion, în centrul Aradului, cu artiști arădeni și nu numai, care își propun să ofere o atmosferă specială de sărbătoare, la kilometrul 0 al orașului.

Startul petrecerii va fi dat la ora 20.45 când pe scena din fața Palatului Administrativ vor urca Dragoș Moldovan&Band, lugojenii de la Springtime Band 2.1 și arădenii de la Progresiv A.

Înainte de miezul nopții, trupa Cargo va face atmosferă cu un recital special.

Ca în fiecare an, trecerea în anul 2024 va fi marcată cu un spectaculos show de artificii, după care, atmosfera va mai fi întreținută de Cargo, până în jurul orei 00.30.

Ca în fiecare an, am pregătit un concert ce va avea loc în fața Primăriei. Acesta se va întinde puțin după miezul nopții, întrerupt de un spectaculos foc de artificii. Capul de afiș este trupa Cargo. Așteptăm cât mai mulți arădeni să ni se alăture și sunt convins că și anul acesta participarea va fi numeroasă. Să ne bucurăm de aceste momente, privind retrospectiv la ceea ce a fost frumos în anul ce se încheie și cu optimism spre 2024.”, a declarat primarul municipiului Arad, Călin Bibarț.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *