News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:
Pin Share


Preşedintele organizaţiei municipale PSD Arad, Laurenţiu Hălmăgean, atrage atenţia asupra modului în care sunt risipiţi banii arădenilor, prin proasta gestionare a iluminatului public. În repetate rânduri, la orele amiezii, iluminatul stradal este în funcţiune lăsat aşa parcă pentru a concura cu soarele.
„Este încă o bătaie de joc la adresa noastră, a arădenilor, din buzunarul cărora se face aceasta risipă de bani. Sunt cheltuieli inutile făcute din inconştienţă sau poate, mai degrabă, din indiferenţa autorităţilor publice locale. Cei care conduc Aradul nu se gândesc că toate costurile suplimentare la facturile de energie electrică sunt suportate din bugetul local, din acel buget la care contribuie, făcând sacrificii materiale serioase, mulţi arădeni”, susţine Laurenţiu Hălmăgean.
Preşedintele organizaţiei municipale a social democraţilor arădeni apreciază că exemplul amintit arată lipsa de respect a conducerii oraşului pentru cetăţean. „În acest mod înţelege Primăria să gestioneze banii arădenilor: indiferenţi când e vorba despre bugetul local şi mult prea atenţi când e vorba despre veniturile personale, asigurate însă în detrimentul banului public”, a spus preşedintele organizaţiei municipale a PSD, Laurenţiu Hălmăgean.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *