News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Robbie Williams concertează în premieră în România Robbie Williams concertează în premieră în România
Please follow and like us:
Pin Share

Artistul britanic Robbie Williams va concerta în premieră în România, pe 17 iulie, în Piața Constituției din București, au anunțat, marți, într-o conferință de presă, organizatorii evenimentului, Marcel Avram, East European Production și D&D East Entertainment.

„Suntem bucuroși că, după luni întregi de negocieri, am reușit să anunțăm că Robbie Williams vine la București, pe 17 iulie” a afirmat Denise Săndulescu, general manager D&D East Entertainment.

Concertul face parte din cel de-al 11-lea turneu al artistului, „Let Me Entertain You”, pe care Robbie Williams îl susține în 2015. Turneul debutează pe 25 martie, la Madrid, și va mai include show-uri în orașe precum Barcelona, Paris, Moscova și Tel Aviv, și va include cele mai cunoscute și de succes cântece ale artistului britanic, printre care și „Let Me Entertain You (melodie care dă și numele turneului), „Feel” sau „Angels”, a anunțat Marcel Avram.

El a spus că, în show-ul din Piața Constituției, artistul britanic va cânta atât muzică de jazz, cât și rock.

„Concertul Robbie Williams va fi un mix de rock și jazz. Va fi un spectacol pentru toată lumea”, a arătat Avram.

Biletele vor fi puse în vânzare marți, la ora 16,00, și vor fi disponibile prin rețeaua Eventim și online, pe eventim.ro, a anunțat Valentin Vasiloiu, director executiv Eventim.

„Știm că publicul a manifestat un interes foarte mare pentru acest eveniment și ne așteptăm la o vânzare foarte bună chiar începând de astăzi, de la ora 16,00, când se vor pune în vânzare. Având în vedere distribuția biletelor sunt zone în care ne așteptăm chiar de astăzi să avem sold out”, a spus, marți, Vasiloiu.

Vor fi puse în vânzare 60.000 de bilete la prețurile de 530 de lei + taxe — Diamond Circle, 430 lei + taxe — Golden Circle, 175 lei + taxe — Normal Circle și 630 lei + taxe — biletele cu loc la tribunele VIP.

Organizatorii au anunțat, totodată, că vor fi scoase la vânzare, în primele două săptămâni, și 8.000 de bilete la preț promoțional de 140 de lei + taxe (151,2 lei).

„Am căutat să facem un preț bun pentru bilete, pe care fiecare să le poată cumpăra”, a precizat Marcel Avram.

Robbie Williams, în vârstă de 41 de ani, s-a bucurat de un succes uriaș după ce a părăsit grupul Take That, lansând o serie de albume și de single-uri precum „Angels” și „Millennium”.

Artistul britanic și-a lansat cel de-al șaptelea album de studio, „Under the Radar Volume 1”, la începutul lunii decembrie 2014. (agerpres.ro)

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *