News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

ROMANI DATI IN URMARIRE GENERALA AU FOST DEPISTATI LA FRONTIERA NADLAC ROMANI DATI IN URMARIRE GENERALA AU FOST DEPISTATI LA FRONTIERA NADLAC
Please follow and like us:
Pin Share

Poliţiştii de frontieră arădeni au depistat şi predat autorităţilor competente patru cetăţeni români, căutaţi de autorităţile din România în vederea arestării, pentru săvârşirea unor infracţiuni.

• În data de 23.03.2016, ora 11.15, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac – Csanadpalota, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, ca pasager într-un microbuz care circula pe relaţia Germania – România, cetăţeanul român Liviu L, în vârstă de 47 de ani, din judeţul Dolj.
Cu ocazia controlului specific, poliţiştii de frontieră au constatat că bărbatul era căutat de autorităţile din România, deoarece avea de executat o pedeapsă de 5 ani închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de evaziune fiscală.
• Câteva ore mai târziu, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac – Nagylak, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, la volanul unui autoturism înmatriculat în Austria, cetăţeanul român Anton V., în vârstă de 44 de ani.
Cu ocazia controlului specific, poliţiştii de frontieră au constatat că bărbatul era căutat de autorităţile din Romania, acesta având de executat o pedeapsă de 6 luni de închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de loviri şi alte violenţe.
• La data de 24.03.2016, ora 03.50, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac – Csanadpalota, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, cetăţeanul român Gabriel N., în vârstă de 34 de ani, din judeţul Teleorman.
Cu ocazia controlului specific, poliţiştii de frontieră au constatat că bărbatul era căutat de autorităţile din Romania, acesta având de executat o pedeapsă de 2 ani de închisoare pentru săvârşirea de infracţiuni contra ordinii şi siguranţei publice.
• Câteva minute mai târziu, la acelaşi punct de frontieră, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor specifice, cetăţeanul român Laszlo B., în vârstă de 28 de ani, din judeţul Covasna.
Cu ocazia controlului, poliţiştii de frontieră au constatat că bărbatul era căutat de autorităţile din Romania, acesta având de executat o pedeapsă de 4 ani de închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat.
Persoanele în cauză au fost predate unor echipe de poliţişti din cadrul I.P.J Arad, în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

paula craciun

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *