News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

ROMANIA, CEA MAI MARE CRESTERE A LUCRARILOR DE CONSTRUCTII DIN UE ROMANIA, CEA MAI MARE CRESTERE A LUCRARILOR DE CONSTRUCTII DIN UE
Please follow and like us:
Pin Share

Slovacia și România au avut cea mai mare creștere a lucrărilor de construcții din toate statele membre ale Uniunii Europene în iulie 2015 comparativ cu perioada similară din 2014, arată datele prezentate joi de Oficiul european de Statistică (Eurostat), informează Agerpres. La nivelul Uniunii Europene, lucrările de construcții au urcat în iulie cu 2,3%, iar în zona euro s-a înregistrat un avans de 1,8%.

În rândul statelor membre, lucrările de construcții au înregistrat cele mai mari creșteri în Slovacia (23,4%), România (15,1%) și Cehia (14,1%) iar cele mai semnificative scăderi au fost în Slovenia (minus 14%), Franța (minus 3%) și Marea Britanie (minus 2,3%).

În iulie 2015, comparativ cu luna precedentă, lucrările de construcții au înregistrat o creștere de 0,7% în Uniunea Europeană și de 1% în zona euro.

În rândul statelor membre, lucrările de construcții au înregistrat cele mai mari creșteri în Suedia (4,2%), Germania (3,2%), Polonia (2,2%), Cehia (1,9%) și România (1,4%) iar cele mai mari scăderi au fost în Ungaria (minus 3%), Slovenia (minus 2,8%) și Marea Britanie (minus 1,3%)

Sursa: antena3.ro

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *