News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

„România Sălbatică”, vizionare în PREMIERĂ la Arad, la Centrul de Vizitare Ceala din Parcul Natural Lunca Mureșului „România Sălbatică”, vizionare în PREMIERĂ la Arad, la Centrul de Vizitare Ceala din Parcul Natural Lunca Mureșului
Please follow and like us:
Pin Share

Arădenii sunt invitați duminică, 12 septembrie 2021, la Centrul de Vizitare Ceala din Parcul Natural Lunca Mureșului, la o vizionare în natură a filmului documentar „România Sălbatică”.

Evenimentul va începe la ora 19,30, cu o discuție în compania lui Dan Dinu, regizorul documentarului. Ulterior, cei prezenți vor putea urmări cel mai spectaculos film dedicat naturii din țara noastră. Producția acestuia a durat 10 ani, documentarul fiind rezultatul a sute de ore de filmare în locuri greu accesibile și spectaculoase din țara noastră.

„România Sălbatică” va putea fi urmărit gratuit la Centrul de Vizitare Ceala, în limita locurilor puse la dispoziție de organizatori (maxim 250) și cu respectarea măsurilor sanitare impuse de pandemie.

De remarcat, că „România Sălbatică” a fost cel mai urmărit film anul acesta la Transilvania International Film Festival (TIFF), unde a obținut premiul publicului.

Evenimentul este organizat de Asociația CitiZenit, Centrul Municipal de Cultură Arad și Administrația Parcului Natural Lunca Mureşului.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *