News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:
Pin Share

Fenomenul pariurilor a luat amploare și în România, au apărut case de pariuri în toate localitățile, fie în mediul urban fie în cel rural.

Cum televiziunile de sport au început să dea o tot mai largă paletă de evenimente sportive și obțiunile de pariere a caselor săa mărit. S-au ajuns, pe lângă clasicul pariu 1 x 2, la diferite obțiuni de pariere, pe cornere, pe offside, pe auturi sau cartonașe galbene. Este o gamă variată de obțiuni pentru a atrage și a momi pariorul român care începe să prindă gustul.

Un studiu recent efectuat pe un eșantion de 5000 de respondenți arată că 10% dintre pariori nu analizează meciurile înainte de a le paria, în timp ce 58% dintre pariori își alocă numai câteva minute pentru acest proces. Practic, acest lucru relevă faptul că 68% dintre pasionați joacă mai mult la noroc și nu tratează această activitate altfel decât pe oricare alt hobby. Evident că este benefic pentru casele de pariuri care adună profituri pe lipsa de studiu a pariorilor.

Au apărut și casele de pariuri online care au început să activeze și în România, după apariția unor legi care să protejeze jocurile online de pe teritoriul țării în dauna celor din străinătate. Astfel au fost acreditare mai multe case care au obținut licența și care și-au promovat ofertele clienților români. La întrebarea cum să depui banii la o casă de pariuri, răspunsul este foarte simplu, metoda acceptată pentru clienții români este plata prin cardul de credit. Evident până să ajungi la plata serviciilor vei fi obligat, conform legii, să prezinți acte de identificare pentru că acest ”sport” este permis doar celor care au împlinit vârsta de 18 ani. Restul lămuririlor se pot găsi pe site-urile caselor de pariuri online precum și asistenței online pe care casele o oferă.

Sub 10% dintre cei care tatonează cu pariurile se străduiesc să învingă casele de pariuri și să realizeze profit. Numai 7% își alocă mai mult de 60 de minute pentru analizarea unei partide, iar acest lucru spune multe despre situația pasionaților de jocuri de noroc din România.

Baftă pariorilor!

 

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *