News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:
Pin Share

UAV Arad contra Stiinta Baia Mare la rugby

Dacă spun că studenţii de la CSU Aurel Vlaicu Arad au pierdut frumos în etapa a IX- a din Superliga Naţională de rugby nu cred că greşesc deloc. În ciuda rezultatului de 53 – 0 (41-0) reuşit de campioana en titre Ştiinţa Baia Mare, arădenii cu o echipă tânără, media de vârstă sub 21 de ani s-au dăruit astăzi la maxim. Cu un arbitraj de toată jena studenţii pregătiţi de Ovidiu Şerban au jucat cu o dăruire şi o ambiţie de invidiat, doar experienţa veteranilor de la Baia Mare( n.r.Podea 38 de ani) a dus oaspeţii spre victorie. Am văzut o echipă tânără care a jucat fără frică contra a “16 jucători” băimăreni, 15 de câmp plus arbitrul(nu vreu să-i pronunţ numele, nu merită), am văzut un Şerban care şi-a lăudat jucătorii pe tot parcursul partidei. Dar cum nimic nu se face dintr-o dată cu siguranţă poate într-un an, poate în doi sau chiar trei acest “nebun” numit Şerban va încropi din nou o echipă care se va bate la titlu.

Astăzi mi-a plăcut grădiniţa de copii de la Arad. Dacă domnul arbitru înţelegea că sunt două echipe în teren, situaţia cu siguranţă altul era rezultatul. Având în vedere că avem o echipă cu media de vârstă 20 de ani şi cinci luni, iar în repriza a doua de 20 de ani eu mă bat cu campioana ţării iar arbitrul nu te lasă să joci. E al treilea meci pe care îl jucăm în această formulă, în doi ani vom fi acolo sus, dacă în Arad cineva este interesat de rugby, pentru că alţii în afară să dărâme rugbyul cu altceva nu se ocupă. Problema retrogradării, trebuie să mă duc în liga a doua ca să pot să ridic această echipă” -a declarat antrenorul Ovidiu Şerban.

Arădenii au început partida cu: Grindei, Bucur, Burţilă, Morar, Deaconu, Vlaşin, Ciocan, Gorcioaia, Irimia, Bălţatu, Farcaş, Florea, Bunai, Varga, Tiron. Pe bancă au luat loc; Borş, Bâtea, Sârb, Huştiuc, Bosnian, I. Mazăre, Radu şi Grigoraş.

Baia Mare: Ursache, Rădoi, Bălan, Hristache, Cârţu, Stoica, Dico, Dănilă, Podea, Ailenei, Diniş, Buduşan, Botezatu, Cătuna, Neacşu. Pe bancă s-au aflat; Bărdaşu, Rusu, Bârlea, Suciu, Dragonciu, Crăţuleac, Nistor şi A. Mazăre.

Aşa s-a înscris:

min 9 – Podea eseu, Buduşan transformă; min. 14 – Ursache eseu, Buduşan ratează; min. 20 – Diniş eseu, Buduşan transformă; min. 24 – Dănilă eseu, Buduşan ratează; min. 28 – Ursache eseu, Buduşan transformă; min. 35 – D. Botezatu eseu, Buduşan transformă; min. 40 – l.p. transformată de Buduşan; min. 48 – Podea eseu, Buduşan transformă; min. 75 – Suciu eseu, Buduşan ratează.

În partida următoare CSU Aurel Vlaicu se deplasează la Bucureşti unde întâlneşte formaţia CSM-ului. (sursa si galerie foto:sportularadean.info)

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *