News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

S-a decis online fuziunea USR-PLUS S-a decis online fuziunea USR-PLUS
Please follow and like us:
Pin Share

Primul congres online al unui partid politic din România a avut loc în această dimineață.

Peste 1.200 de delegați din USR, desemnați de colegii din filiale, au aprobat prin vot online Protocolului de fuziune între USR și PLUS.

Prin acest protocol s-a aprobat cadrul în care va avea loc procesul de fuziune dintre cele două partide. La finalul acestuia, cele două formațiuni cu ADN politic comun vor forma un singur partid.

Este un Congres al normalității care aduce un mesaj de unitate a noii clase politice din România. Suntem pregătiți să aducem în fața alegătorilor oameni onești, profesioniști și implicați în tot ceea ce va însemna schimbarea pentru România.

„Congresul USR a aprobat fuziunea cu PLUS. Am fost împreună de la început, am fost puternici în alianţă, unirea este un pas firesc. Este ceea ce şi-au dorit membrii noştri, este ceea ce ne-a cerut electoratul. Împreună suntem şi mai hotărâţi să luptăm pentru idealurile şi principiile noastre, iar voinţa noastră de a schimba România în bine este începând de astăzi şi mai puternică. Vechile partide au avut timp de 30 de ani şansa să dovedească ce pot să facă. Acum e rândul generaţiei noastre să decidă cum va arăta această ţară”, a scris Dan Barna pe pagina sa de Facebook.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *