News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:
Pin Share

newsarad stiri arad

Astazi a avut loc finala la concursul extrem de interesant si cu valente artistice nemaipomenite, s-a ajuns de la terapie in grup, lacrimi si imbratisari pana la injuraturi, amenintari si santajari in decursul etapelor preliminare. Astfel cu mandrie putem anunta ca avem perechea calificata pentru viitorul concurs „Vocea Aradului- Cine-i cel mai mandru presedinte CJA” si anume tandemul de succes si viitor Nicolae Iotcu – Gheorghe Falca. Sa le uram felicitari si sa ne gandim ca urmatorul concurs va fi extrem de tensionat si chiar aprig, proaspetii castigatori vor avea de infruntat un adevarat triumvirat Caius Parpala-Ioan Cristina-Gavril Popescu, ordinea nu conteaza, si cred ca ultimele gale vor fi chiar in ring de K1.
In alta ordine de idei este interesant votul zdrobitor in favoarea celor doi in finala unde perechea Gheorghe Seculici-Adrian Tolea avea cota la pariuri cea mai sigura. Se poate ca talentul de bun orator si cantaret al edilului nostru sa fi inclinat decisiv balanta in diversele intruniri care au avut loc ieri in mult-incapatorului sediu PDL si din care a reusit sa razbata un singur comunicat oficial, dealtfel impresionant, S-AU INSCRIS 15 NOI MEMBRII PDL.
Felicitari, este un numar impresionant, ma gandesc ca s-au gasit destule carnete prin seiful secretariatului, avand in vedere cam cati membri vechii si le-au cam aruncat deja.

uslasul_perit

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *