News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

S-a încheiat aventura Progresului Pecica în Cupa României la fotbal S-a încheiat aventura Progresului Pecica în Cupa României la fotbal
Please follow and like us:
Pin Share

Chiar dacă rezultatul de aseară de la Oradea, înfrângere cu 6-0 în fața Corvinului Hunedoara, nu este unul plăcut, ce am reușit în acest an, până acum, este remarcabil.

Ne-am calificat și am jucat pentru prima oară în istorie în grupe, unde am întâlnit echipe foarte puternice, care ne-au arătat diferențele dintre ce înseamnă prima sau a doua divizie și liga a treia, unde jucăm noi. Pe lângă această premieră, aseară am mai consemnat un eveniment notabil, de care suntem mândri: pentru prima oară, un meci al Progresului a fost transmis în direct de două televiziuni cu acoperire națională, respectiv Digi Sport 2 și Prima Sport 2.
Le mulțumim pentru asta și sper ca în viitor să le mai dăm șansa să transmită partidele în care Pecica este implicată.
A fost totodată al doilea joc oficial disputat în nocturnă de către echipa noastră, la câțiva ani distanță de la meciul de la Arad cu UTA BD, când ne luptam pentru promovarea în liga a treia.
În continuare, avem de muncit pentru a pregăti cât mai bine ultimele trei jocuri din campionat, ce vor avea loc în luna martie a anului viitor. Stăm destul de bine în clasament și avem șanse ca la finalul sezonului regulat să ne calificăm în play-off-ul ligii a treia. Ar fi o altă premieră pentru Progresul. Ne dorim să ajungem acolo și sper ca echipa să ne aducă bucurie încă o dată.
”Doresc să mulțumesc tuturor celor implicați la club: jucători, antrenori, conducere, sponsori, dar și antrenorilor de la Centrul de copiii și juniori pentru implicare și toată dăruirea de care au dat dovadă în această primă parte a sezonului fotbalistic, încheiată cu meciul de aseară. Sunt conștient și sunt concentrați și ei, cu toții, pe faptul că lupta pentru calificare nu s-a terminat și ne mai așteaptă trei ”finale”. Dar cel mai mult vreau să mulțumesc suporterilor care au fost și sunt alături de echipă și la bine și la greu. Pentru ei a luat clubul decizia de a disputa primele două jocuri din cupă la Pecica.
Avem un nucleu de suporteri pasionați, buni cunoscători de fotbal, care sunt prezenți la fiecare meci și în majoritatea cazurilor însoțesc echipa și în deplasare, după posibilități.
La ultimele meciuri disputate acasă aveam și sprijinul unei mici, dar inimoase galerii, formată din elevi ai Liceului Teoretic „Gheorghe Lazăr”, care încurajează echipa indiferent de rezultat. Au fost prezenți și aseară în tribunele stadionului Iuliu Bodola din Oradea, fiind coordonați de profesorii Alexandru Zaharia și Marius Miron, cărora le mulțumesc pentru implicare și susținere. Comportamentul exemplar al copiilor pe toată durata meciului ne dă speranțe pentru viitor, când sper să avem o galerie bine organizată, civilizată, care să fie alături de echipă și să devină al doisprezecelea jucător” a declarat Petru Antal, primarul orașului Pecica.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *