News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

S-a prelungit Certificatul de urbanism pentru dezvoltarea rețelei de apă de la Târnova S-a prelungit Certificatul de urbanism pentru dezvoltarea rețelei de apă de la Târnova
Please follow and like us:
Pin Share

Iustin Cionca, președintele Consiliului Județean Arad, a semnat prelungirea Certificatului de urbanism pentru reabilitarea și extinderea sistemului de alimentare cu apă și înființarea canalizării în localitățile Târnova, Chier și Dud, aflat în faza elaborării studiului de fezabilitate.

„Consiliul Județean Arad își manifestă disponibilitatea pentru a sprijini proiectele de dezvoltare a rețelelor de alimentare cu apă și canalizarea aferentă, și reabilitarea rețelele deja existente, acolo unde este cazul. Comuna Târnova are un astfel de proiect, prin care dorește dezvoltarea infrastructurii edilitare, iar în acest sens am semnat prelungirea Certificatului de Urbanism, pentru a se putea realiza Studiul de Fezabilitate aferent. Subliniez că venim în sprijinul comunităților locale ori de câte ori este cazul, indiferent de apartenența politică a primarului sau a majorității din consiliul local”, a precizat Iustin Cionca, președintele Consiliului Județean Arad.

 

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *