News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

S-a semnat recepţia la terminarea lucrărilor pentru Staţia de Epurare Şiria S-a semnat recepţia la terminarea lucrărilor pentru Staţia de Epurare Şiria
Please follow and like us:
Pin Share

În 16 decembrie a.c. a avut loc semnarea procesului verbal de recepţie la terminarea lucrărilor pentru contractul CL14 – Modernizare staţie de epurare Şiria, derulat în cadrul Proiectului Cod SMIS 2014+ 106974 Fazarea proiectului Extinderea şi modernizarea infrastructurii de apă şi apă uzată în Judeţul Arad.

Contractul, care s-a semnat în 21.12.2018, a prevăzut construirea unei staţii de epurare mecano-biologice proiectată pentru o capacitate 7.000 de persoane echivalente, la un debit maxim zilnic de 2.184 mc/zi.

Lucrarea va beneficia de o Perioadă de Notificare a Defectelor de 24 luni, timp în care se va monitoriza funcţionarea obiectului construit, recepţia finală urmând să se efectueze la încheierea acestei perioade.

Valoarea totală a lucrărilor însumează 8.819.168,89 lei.

Prin contractele pe care le cuprinde, proiectul Fazarea proiectului Extinderea şi Modernizarea Infrastructurii de Apă şi Apă uzată în Judeţul Arad are ca obiectiv creșterea nivelului de colectare şi epurare a apelor uzate urbane, precum şi a gradului de asigurare a alimentării cu apă potabilă a populaţiei.

Proiectul este cofinanţat de Uniunea Europeană din Fondul de Coeziune prin Programul Operaţional Infrastructură Mare 2014 – 2020.

 

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.