News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

S-au modificat datele finalei FCC UAV Arad – CSM Constanța, primul meci este programat luni! S-au modificat datele finalei FCC UAV Arad – CSM Constanța, primul meci este programat luni!
Please follow and like us:
Pin Share

FCC UAV Arad și CSM Constanța își dispută în acest an titlul național la baschet feminin! Programul inițial al meciurilor a fost schimbat de comun acord, asta pentru că Sala Polivalentă din Constanța e ocupată cu alte partide (de handbal și baschet masculin), iar cea de la Arad, cu „Naționalele” de judo U13 și U15. Gruparea „galben-albastră” a și anunțat oficial noul calendar:

FCC Baschet UAV Arad va disputa finala Ligii Naționale de Baschet Feminin începând de săptămâna viitoare. Programul a suferit modificări față de cel care a fost anunțat inițial de Federație, din cauza indisponibilității sălilor în care cele două finaliste își dispută partidele de pe propriul teren. Clubul nostru și CSM Constanța au ajuns la un acord pentru modificarea zilelor de disputare a partidelor.

Se joacă în sistemul 3 din 5 meciuri. Primele două vor avea loc la Constanța, pe terenul echipei mai bine clasate în sezonul regulat. Apoi ultimul act se mută la Arad, iar dacă va fi nevoie de joc decisiv, acesta va avea loc la malul mării.

Programul finalei mari a LNBF:

15.04, ora 19:00 CSM CSU Constanța – FCC Baschet UAV Arad

17.04, ora 19:00 CSM CSU Constanța – FCC Baschet UAV Arad

23.04, ora 19:00 FCC Baschet UAV Arad – CSM CSU Constanța

25.04, ora 19:00 FCC Baschet UAV Arad – CSM CSU Constanța (dacă e necesar)

29.04, ora 19:00 CSM CSU Constanța – FCC Baschet UAV Arad (dacă e necesar)”

Dacă se va ajunge la meciul patru, acesta se va disputa în Polivalenta arădeană la mai puțin de o jumătate de oră după finalul partidei UTA – Oțelul din play-out-ul Superligii. Duelul de pe Arena „Francisc Neuman” este programat în aceeași zi, cu începere de la ora 16:45, însă doar cu copii în tribună.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *