News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Samuel Caba: „Candidez la functii pentru ca partidul a luat o directie cu care nu sunt de acord” Samuel Caba: „Candidez la functii pentru ca partidul a luat o directie cu care nu sunt de acord”
Please follow and like us:
Pin Share

Candidatul la alegerile interne ale PNL Arad pentru ocuparea funcției de președinte al Consiliului Județean, Samuel Caba, a remis un comunicat prin care mărturisește motivele care au dus la dorința sa de a candida la funcție.

„Mi-am depus solicitarea de candidatură la Primăria Municipiului Arad în aceeași zi cu cea pentru Consiliul Județean Arad. Am respectat termenele de depunere a candidaturilor și sper că PNL Arad funcționează într-o democrație reală. M-am trezit nominalizat direct pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Arad, fără să mă întrebe cineva dacă renunț la celelalte candidaturi. Din anul 2010 sunt simplu membru de partid, PDL acum PNL și am nădăjduit că în acest partid cursele interne pentru a ajunge pe listă nu depind de diverse interese ale celor ce întocmesc listele și încă mai cred acest lucru până la proba contrarie. Am sperat că în PNL s-a înțeles că, după tragedia de la Colectiv, românii au ieșit în stradă și au cerut resetarea clasei politice și consider că și la Arad s-a înțeles lucrul acesta.

Am decis să-mi depun candidatura pentru cursa electorală atât la nivel județean cât și pentru Primăria Aradului deoarece, deși sunt simplu membru de partid, am putut constata faptul că partidul a luat-o pe un drum cu care nu sunt de acord și am decis că este momentul să mă implic. Cred că eu, care nu am câștigat notorietate prin postura de membru de partid, ci am adus notorietate partidului, pot fi un alt tip de ales local, în concordanță cu așteptările celor care s-au revoltat după tragedia de la Colectiv, cerând un alt tip de clasă politică în România. Am crezut că nominalizarea pozițiilor pe liste pentru alegerile locale se va face în urma unor sondaje de opinie reale. Ce sondaj real se mai poate face în câteva zile pentru că, în miercuri, 13 ianuarie, la ora 16,00 Comitetul Județean Executiv al PNL Arad va fi pus în situația de a-l vota pe cel care va ocupa primul loc pe listele Consiliului Județean Arad? Fac un apel la adevărații liberali să voteze pentru o adevărată schimbare politică la Arad, o persoană care nu este aservită nimănui și nici nu poate fi șantajată. De asemenea, nu înțeleg care au fost criteriile pe baza cărora am fost eliminat de la celelalte candidaturi depuse”, a declarat Samuel Caba.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.