News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:

În perioada 18-21 martie a.c, pe timpul acţiunilor şi misiunilor de menţinere a ordinii şi liniştii publice executate în municipiului Arad, jandarmii arădeni au aplicat 41 sancţiuni contravenţionale constând în 3 avertismente scrise şi 38 de amenzi în valoare de 18.050 lei.

Majoritatea sancţiunilor au fost aplicate pentru încălcarea  unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice şi pentru comerţ ilicit, în urma verificării şi legitimării a peste 250 de persoane.

Astfel, în Piaţa Mihai Viteazul, au fost prinse în flagrant 5 persoane în timp ce comercializau ţigări timbrate necorespunzător, fiind sancţionate contravenţional de jandarmi cu amenzi, în valoare de 5.500 lei.

Totodată, pentru încălcarea unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice au fost sancţionate contravenţional 33 de persoane, fiind aplicate amenzi în valoare de 12.550 lei.

De asemenea, pe linia prevenirii şi combaterii fenomenului infracţional au fost constatate 2 infracţiuni de „furt calificat” şi 2 infracţiuni de „loviri şi alte violenţe”.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.