News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

SANCŢIUNI APLICATE DE JANDARMI

Local 23 august 2010 admin 0

Please follow and like us:
Pin Share

În perioada 20-22 august a.c., pe timpul acţiunilor executate în municipiul Arad, jandarmii au aplicat 27 de sancţiuni contravenţionale în valoare de 6000 lei.

Majoritatea sancţiunilor au fost aplicate pentru încălcarea  unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice, pentru comercializarea de material lemnos fără documente legale de provenienţă, precum şi pentru comerţ ilicit.

 De asemenea, sâmbătă 21 august a.c. în jurul orei 17.00, o patrulă de jandarmerie l-a prins în flagrant pe B.R.M. în vârstă de 34 de ani din Arad, care a sustras un storcator de fructe dintr-un supermarket din Arad.

La controlul bagajelor efectuat de jandarmi, a fost găsit asupra bărbatului produsul sustras, în valoare de 98 lei. Produsul a fost restituit reprezentantului supermarketului, prejudiciul fiind recuperat integral.

Jandarmii au întocmit pe numele bărbatului actele premergătoare în vederea începerii urmăririi penale, fiind susceptibil de săvârşirea infracţiunii de „furt calificat”.

Dosarul cu actele premergătoare începerii urmăririi penale a fost înaintat  Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad pentru continuarea cercetărilor.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *