News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:
Pin Share

Miercuri, 1 februarie a.c., un echipaj din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Arad a desfăşurat o acţiune pe linia prevenirii şi combaterii cerşetoriei.
În acţiunea desfăşurată, în parcarea unui complex comercial situat la ieşirea din municipiul Arad spre Lipova, jandarmii au surprins un grup de patru persoane care solicitau trecătorilor diferite sume de bani sub pretextul colectării unui ajutor bănesc pentru o rudă cu grave probleme de sănătate. După verificările efectuate, a rezultat că de fapt cele patru persoane profită de mila şi naivitatea oamenilor şi, sub un motiv fals, reuşesc să adune sume de bani.
Persoanele în cauză, trei bărbaţi şi o femeie, au vârsta între 20 şi 36 ani şi sunt din judeţele Olt, Teleorman şi Gorj. Ele au fost sancţionate de către jandarmi iar valoarea amenzilor este de 4500 lei.
Jandarmii arădeni îi sfătuiesc pe cetăţeni să nu încurajeze astfel de acţiuni pentru că unii oameni profită de mila şi bunele intenţii ale semenilor lor. Cetăţenii pot semnala orice astfel de faptă la dispeceratul inspectoratului apelând, la orice oră, numărul de telefon 0257.514900 sau 0257.514952.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *