News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Șansă și neșansă la un cazino online Șansă și neșansă la un cazino online
Please follow and like us:
Pin Share

Jocurile de noroc, prin definiție sunt jocuri care implică atât posibilitatea de pierde, cât și pe aceea de a câștiga. Acestea trebuie tratate ca o modalitate de distracție și de adrenalină, nu ca un mijloc de câștig, din care să se poată trăi. Afirmațiile sunt valabile, fie că vorbim despre un cazino clasic, fie de un casino online.

Cum internetul este o modalitate de informare și de exprimare pentru toate categoriile de consumatori, pentru a putea dispune de date cât mai sigure și autorizate, trebuie să fii foarte atent atunci când alegi sursa din care te informezi.

Ce capcane sunt prezente în jocurile de noroc?

În jocurile de noroc poți descoperi și surprize neplăcute, care de multe ori se răsfrâng asupra unui domeniu sau site, atunci când anumite persoane pierd sau citesc doar pe jumătate termenii și condițiile oferite.

Iată, de aceea, care sunt cele mai dese capcane în care poți cădea în alegerea jocurilor de noroc online:

  • Să joci pe o platformă nelicențiată, fără să știi

Pentru că este un domeniu în care se vehiculează sume importante, din ce în ce mai mari, nu este exclus să dai peste site-uri ilegale. Pentru a evita această situație, joacă doar pe site-uri cunoscute, cu datele de licențiere clare și la vedere și cu licență pentru zoana te de rezidență.

  • Să ții cont de opinia generală și nu doar de părerile negative

Pentru a-ți face o idee cât mai clară despre platforma pe care vrei să-ți deschizi un cont și să joci, nu trebuie să crezi mai mult în hateri, decât în opinia generală. Dacă numărul celor care recomandă cu încredere este net mai mare decât al celor care contestă, se poate să fie la mijloc o campanie de denigrare sau acțiunea individuală a unor persoane nemulțumite din cauze subiective. Pentru relevanță trebuie studiate opiniile și locul lor de postare, dar și dreptul la replică al operatorului.

  • Să judeci și singur ceea ce vezi și citești

Până la urmă tu ești singurul responsabil și beneficiar al alegerilor tale. De aceea trebuie să citești cu atenție toți termenii și toate condițiile specificate la înscriere, la utilizare jocuri, legate de declarații false, la acordare de premii și bonusuri.

  • Să ai o atitudine echilibrată și să joci responsabil

Peste tot este prezent acest îndemn. Cele mai mari platforme desfășoară inclusiv campanii pentru a informa asupra riscurilor și dependenței. Dacă nu vrei să fii și tu printre cei care uită adevărata menire a jocului și ajung la dependență și cheltuieli, ia din timp măsuri pentru a nu pierde de sub control jocul.

Așadar, fie că alegi să joci la o sală de cazino clasic, fie pe o platformă online, trebuie să tratezi jocul ca pe o modalitate de divertisment, fără a te implica prea mult emoțional, dacă pierzi sau dacă câștigi. Joacă doar sume de bani pe care îți permiți să le pierzi și nu considera pe nimeni responsabil pentru ghinion. În fond, în cele mai multe cazuri, te joci cu norocul tău și cu un algoritm.

Betfair este o platformă licențiată în România, care susține jocul responsabil, disponibilă doar persoanelor cu vârsta peste 18 ani.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *