News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Sărbătorim dragostea la Arad! Sărbătorim dragostea la Arad!
Please follow and like us:
Pin Share

Miercuri, 14 februarie invităm toate cuplurile de îndrăgostiți să se căsătorească pentru o zi pe Platoul Administrativ, într-un cadru festiv.

La kilometrul 0 al orașului, va fi  pregătit un igloo-ul decorat tematic, un panou special pentru fotografii și, așa cum era de aștepta, o inimă mare din baloane.

Ofițerii iubirii, vă așteaptă, așadar de Valentine’s Day, începând cu ora 11.00, să vă declarați, public, iubirea și să vă bucurați de această zi așa cum fac îndrăgostiții din întreaga lume.

Primele 30 de cupluri care vor încărca în secțiunea comentarii a postării despre eveniment de pe pagina de facebook a Primăriei Municipiului Arad, poza de cuplu cu diploma căsătoriei, vor primi pe loc 2 invitații la concertul „Drag de oameni” susținut de către Teo Milea la Filarmonica Arad, în 14 februarie, ora 19:00.

Valentine’s Day sau Ziua Îndrăgostiților este, pentru mulți oameni, cea mai romantică zi din an, un prilej pentru cuplurile din întreaga lume să sărbătorească iubirea și să ofere partenerului/partenerei cadouri.

Fiți şi rămâneți #ÎndrăgostițiDeArad!

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *