News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Schimb de carti

Cultura 21 septembrie 2011 admin 0

Please follow and like us:
Pin Share


A devenit deja traditie pentru orasul Arad. Schimb de Carti continua si in luna septembrie, astfel in data de 25 septembrie 2011 ora 18.00, toti iubitorii de carte sunt asteptati in Atrium Mall, in libraria Carturesti, gazda evenimentului.
“Luna aceasta schimbul de carti se afla undeva intre lumina si intuneric. Vino sa-ti descoperi latura ascunsa in paginile cartilor tale preferate, discutand despre simplitatea personajelor pozitive si complexitatea celor negative. Tu pe care brat al balantei te afli?
Ne vedem la o noua ceasca de carti, duminica , 25 septembrie, la ora 18:00, in libraria Carturesti (Atrium Mall, et. 2) alaturi de staff-ul Pro Tineret Vest si toti prietenii tai!
Nu ai o carte care face parte din tema lunii? Nici o problema, echipa SdC te asteapta cu bratele deschise indiferent de cartea pe care o aduci. In concluzie, urmatoarele randuri vor fi mereu valabile indiferent de tema lunii.
Dacă totuși te-ai săturat de cărțile tale și biblioteca ta strigă după cărți, deși buzunarul tău colecționează fluturi și gumă de mestecat. Vino cu o carte care tu consideri că merită citită, este cât de cât îngrijită și poți să faci un schimb temporar sau permanent cu un alt cititor.
Zeci de cărți, pregatite să le răsfoiești, te asteaptă!
Dar stai, asta nu este tot! Pe lângă un staff bine pregatit, gata să-ți sară în ajutor, Asociatia Pro Tineret Vest împreună cu librăria Cărturești pune la dispoziție zeci de ceaiuri naturale, muzică relaxantă, o tombolă cu premii și dacă tot nu este destul, desigur, librăria în sine, dotată cu peste 1000 de povești!”

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *